• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam536
Toplam Ziyaret12903313

VALİ GÜVENÇ, DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI

 

   

      10 Kasım tarihinde yayınlanan Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Şanlıurfa’ya atanan Mehmet Likoğlu ile Bolu’ya atanan Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar arasında İl Emniyet Müdürlüğünde devir teslim töreni gerçekleşti.

    Törene Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve eşi Gülsüm Durmuşlar, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve eşi Zübeyde Likoğlu ile emniyet personeli katıldı.

     Her iki emniyet müdürünün öz geçmişlerinin okunmasıyla başlayan devri teslim töreninde Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ın, 05.01.2009 tarihinde Şanlıurfa’da göreve başlamasından bugüne kadar yaptığı çalışmalarla ilgili sunum ile devam etti.

     Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar yaptığı veda konuşmasında, bu görevlere kendisini layık gören devlet büyüklerine teşekkür ederek, Şanlıurfa’ya atanan Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’na yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

    Şanlıurfa’nın devletine milletine bağlı bir şehir olduğunu vurgulayan Sabri Durmuşlar, görev yaptığı süre içinde halkın kendilerine hep destek olduğunu söyledi. “Şanlıurfa’ya gelen ağlar, giden ağlar” diyen Sabri Durmuşlar, kendisinin de şu anda aynı duyguyu yaşadığını sözlerine ekledi.

       Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise, devir teslim töreninin yapılması fikrini veren Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’na teşekkür ederek, “Çok seviyeli, anlamlı bir tören icra ediyoruz. Fedakârca, özveriyle uzun süredir ülkemizin emniyet teşkilatında hizmet veren Sabri Durmuşlar’a ve çok değerli eşine tebriklerimizi ve teşekkürlerimizi ilimiz adına iletiyorum. Yeni görev yerinde de inşallah başarılar diliyorum” dedi.

        Vali Güvenç, Mehmet Likoğlu’nun da aynı özveriyle Şanlıurfa’da görev yapacağını ifade ederek, “Kendisine başarılar diliyorum. Sürekli yanında olacağımızı ve hiçbir zaman yalnız kalmayacağını; siz değerli emniyet teşkilatı mensuplarımızın da aynı özveriyle yanında olacağını biliyorum” diyerek konuşmasını sürdürdü.

    Vali Celalettin Güvenç, Sabri Durmuşlar’ın Şanlıurfa’da yaptığı çalışmaları anlatan sunumdan yola çıkarak, “Bu sunumda gözlemlediklerim; dünyadaki ve Türkiye’deki devlet anlayışının, kamu yönetimi anlayışının nasıl değiştiğini Şanlıurfa İl Emniyetinde Sabri Bey’in şahsında bir örneğiydi. Polis zor bir iş yapar, suçu ve suçluyu takip eder. Dolaysıyla zaman zaman devletin sert, kararlı yönünü gösterir. Türkiye’de polis uzun yıllar gereğinden fazla sert olmakla, orantısız güç kullanmakla ve hatta daha kötü ithamlara anıldı. Sayın Müdürümüz bir halk adamı; bir yerde çocuklarla, bir yerde özürlülerle, bir yerde hanımlarla, bir yerde ihtiyarlarla beraber. Zengin fakir, genç yaşlı, kadın erkek demeden müdürümüz halkımızın içinde. Bu bizim yönetim anlayışımızdır. Türkiye’mizin bir başarısıdır” dedi.

      Celalettin Güvenç, fedakârca ve akıllıca yaptıkları çalışmalar sonucunda polisin kötü ithamlardan kurtulduğunu belirterek, “Artık işkence iddiaları tarihte kalmıştır. Kötü polis imajı geçmişte kalmıştır. Polis delilden suçtan suçluya gitmektedir. Kanunsuz delil toplamamaktadır. Polis teknoloji kullanmaktadır. İnsan haklarına saygılıdır. Suç ve suçluyla bugün daha fazla mücadele ediyoruz. Etmek zorundayız. Hukuk olmazsa, adalet olmazsa kargaşa olur. Bunu tesis etmek zorundayız. Ama devletin öbür yanı da halkını kucaklayan, halkına şefkat gösteren, halkıyla halkı için var olduğunu bilen bir anlayışa sahip olmalıdır. Biz bu anlayışa sahibiz, halkımızı seviyoruz. Hizmet anlayışımızın merkezini namuslu, sağduyulu, helal ekmek peşinde koşan vatandaşımızın huzur içinde yaşaması oluşturmaktadır. Buna karşı çıkanlara hukuk içerisinde, kanun çerçevesinde en ciddi şekilde müdahale ediyoruz ve edeceğiz. Kanunsuzluğa, gayrimeşru işlere hukuk içerisinde, kanun çerçevesinde müdahale etmeye, yeni müdürümüz önderliğinde de devam edeceksiniz. Kötü niyetlilere asla fırsat vermeyeceğiz. Polis namuslu insanların, hanım kardeşlerimizin, yaşlılarımız, düşkünlerimizin kardeşi, anası, babası olacak. Kanun dışı olanların, halkın huzurunu bozanların, hırsızların karşısında bir kale misali duracak; onlar sizden korkacak ve çekinecek. Namuslu vatandaş sizi gördüğünde gurur duyacak, öbürü sığınacak yer arayacak ve bunu kanun içerisinde, hukuk içerisinde gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

      Vali Güvenç konuşmasının sonunda Şanlıurfa’da yaptığı hizmetlerden dolayı Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’a teşekkür ederken, her iki müdüre de yeni görevlerinde başarılar diledi.

       Vali Güvenç’in konuşmasının ardından Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ile Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu arasında devir teslim töreni gerçekleşti. Durmuşlar, Likoğlu’na Emniyet Müdürlüğünün forsu ile şiltini takdim etti. Likoğlu burada yaptığı açıklamasında, hizmetlerinden dolayı Sabri Durmuşlar’a teşekkür ederek, Durmuşlar’dan devraldığı görevi, bayrağı daha iyi yerlere getirmeye çalışacaklarını söyledi.

 

 



1721 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası