• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam462
Toplam Ziyaret12903239

CEYLANPINAR'DA TOPLANDILAR

     Şanlıurfa İl Genel Meclis Başkanlığı bugün bir ilkke  imza attı.  İl Genel Melis üyeleri aldığı karar ile bundan böyle her ay bir İlçede toplanarak, O ilçenin  sorunlarını ve projelerini el alacak.
      Şanlıurfa İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz başkanlığında  Kasım ayın oturumlarını sürdüren İl Genel Meclis Üyeleri,  dün yapılan birleşimde almış olduğu karar gereği, bundan böyle her ay bir İlçede toplanacaklar. Dün alınan karar gereği bugün   İl Genel Meclis Üyesi Şanlıurfa'nın en uzak ilçesinde  toplantı gerçekleştirdiler. Ceylanpınar Kaymakamı  İlkez Özer Özcan, Belediye Başkanı İsmail Aslan'ında davet edildiği  toplantıya  İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz , Ceylanpınar ilçesinin gündeme alındığı oturumu açtı. İl Özel İdaresi Encümen Müdürü Fethi Yaban'ın bir önceki gündem konularının tutanaklarını okumasının ardından Meclis Başkanı Mustafa Yavuz bir konuşma yaptı.
     İl Genel Meclis üyelerinin önemli bir karar alarak Şanlıurfa dışında İlçelerde toplanarak oturum gerçekleştirmesinin  bir ilk olduğunu belirten  Meclis Başkanı Yavuz'  Bugün İlimizin en uzak ilçesi olan Ceylanpınar'da toplanmış bulunmaktayız, amacımız halkımızla görüşmek, yerel yöneticilerle sorunları ve projeleri  tartışmaktır.Şimdi Ceylanpınardayız, Yerel yöneticiler olan bizler , sorunların tespiti ve var olanları asgariye indirmekle mükellefiz,İlçe Kaymakamımız, Belediye ve Meclis üyelerimizin  taleplerini değerlendireceğiz'dedi.
Şanlıurfa'da susuz ve yolsuz köy kalmayacağını belirten  İl Genel meclis Başkanı Mustafa Yavuz' Şanlıurfa ülkemizin en çok taşra yerleşim yeri olan İllerin başında yer alıyor.Ancak sayın Başbakanımız ve Valimizin bizden istekleri var, Susuz ve Yolsuz köyümüz yerleşim birimimiz kalmayacak, biz bunun için çabalıyoruz ve çalışıyoruz'diye konuştu.
 
 
      İl Genel Meclisi Kasım ayı birleşimi Ceylanpınar oturumunda  Viranşehir İl Genel Meclis Üyesi Halef Kete, Ceylanpınar İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Feyyaz Soylu ve diğer bazı üyelerin  konuşmaları ile son buldu.


1952 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası