• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam343
Toplam Ziyaret12910314

Dolandırıcılar Kaçamadı

 

 

     İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce Ülkemizin çeşitli illerinde vatandaşları cep telefonlarından aranarak kendilerini Cumhuriyet Savcısı, Emniyet görevlisi, Askeri görevli, İstihbarat görevlisi olarak tanıtıp aranan kişileri değişik bahane ve yalanlarla üzerlerinde korku ve baskı yaratarak, bu korku ve baskının verdiği etki ile vatandaşlara vermiş oldukları hat numaralarına para yatırmalarını sağlayıp haksız kazanç temin ettikleri,

     Yine telefon ile irtibat kurduğu kişileri benzer bahanelerle kandırıp banka ATM makinelerinden kartsız işlem şeklinde para göndermeleri, şüphelilerin banka hesap numaralarına ve PTT’ye TC numarasına para yatırmaları sağlanarak dolandırıldıkları tespit edilen şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik Asayiş ekiplerimiz ve Güven Timlerimiz tarafından banka şubesi, ATM ve PTT büroları önünde pusu atılarak yapılan çalışmalar neticesinde;

      1- Karadeniz Ereğli’de ikamet eden M.E. isimli müştekiye telefon açarak kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak korkutmak suretiyle bankaya şüphelilerin hesabına 65.000.00 TL para yatırtmak suretiyle dolandırılmış, yapılan çalışmalar neticesinde İ.Y. isimli bayan ve Y.Y., M.E., H.E., R.D. isimli şahıslar yakalanmıştır.

      Ayrıca yapılan araştırma neticesinde adı geçenlerin İstanbul ilinde ikamet eden İ.U. isimli müştekiye telefon açarak kendisini kamu görevlisi olarak tanıtıp korkutmak suretiyle banka hesaplarına 7.000.00 TL para yatırttıkları tespit edilmiştir.

     2- 15.11.2011 günü Ankara ilinde ikamet eden R.V. isimli müştekiye telefon açarak kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak korkutmak suretiyle şüphelilerin hesabına 47.800.00 TL para havalesi yapılarak dolandırıldığı yapılan çalışmalar neticesinde M.K. ve M.I. isimli şahıslar yakalanmıştır.

Ayrıca yapılan araştırma neticesinde adı geçerlerin;

     Muğla Fethiye de ikamet eden H.G. isimli müştekiye telefon açarak kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak korkutmak suretiyle banka hesaplarına 19.000.00 TL havale yaptırdıkları,

     İstanbul ilinde ikamet eden N.O. isimli müştekiye telefon açarak kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak korkutmak suretiyle banka hesaplarına 23.060.00 TL para havalesi yaptırdıkları tespit edilmiştir.

      Dolandırıcılık olayları ile ilgili olarak toplam 161.860.00 TL haksız menfaat temin ederken yakalanan İ.Y. isimli bayan, Y.Y, M.E., H.E. ve R.D., M.K. ve M.I. İsimli toplam 7 şahıs hakkında işlem yapılarak Adli mercilere mevcutlu olarak sevk edilmiştir.

 Suçlarla mücadelemiz kararlı bir şekilde devam etmektedir.



1924 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası