• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam367
Toplam Ziyaret12909701

Durmuşların Tayini Bolu'ya Çıktı

 

     

 

 

 

 

 

     Bolu’ya atanan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, kentte görev yapan gazetecilerle her hafta yaptığı halı saha maçının sonuncusunu oynadı. Emniyet Müdürü Durmuşlar’a, gazeteciler tarafından kente yaptığı hizmetler anısına bir plaket verildi.

    Gazetecilerin her Çarşamba Sporyum Spor Tesislerinde gerçekleştirilen halı saha maçında bu hafta buruk bir heyecan yaşandı. Bolu’ya atanan Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, gazetecilerle son kez sahaya çıktı. Hafta sonuna kadar görevini yeni müdüre devrederek kentten ayrılacak olan Durmuşlar, yaptığı atak ve asistlerle maçın ilgi odağı oldu.

     Maç sonrasında gazeteciler tarafından 3 yıldır Şanlıurfa’ya yaptığı hizmetler anısına Durmuşlar’a bir plaket verdi. Gazeteciler adına Durmuşlar’a plaketi takdim eden Reşat Uzun, “Sayın müdürümüzün 3 yıl boyunca kentimize güzel hizmetleri oldu. Kendilerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder ve bu plaketi arkadaşlarım adına kendilerine veriyorum” dedi.

     Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ise, plaketin kendisi için bir sürpriz olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Gazeteci arkadaşlarımız beni duygulandırdı. Bu plaket benim için sürpriz oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Basın camiası göreve başladığımız ilk günden itibaren bizim tüm etkinliklerimizle yakından takip edip her zaman yanımızda oldular. Herkese çok teşekkür ederim.”

      Dün gece oynanan maça ilk kez katılan İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ise, bu tür etkinliklerin güzel anlamlar ifade ettiğini kaydederek, “Bu ve benzeri sportif faaliyetler kurumların basın mensupları ile olan ilişkilerinin daha sıkı hale getiriyor. Ben bu hafta ilk kez katıldım. Çok güzel anlardı. Müdürümüzün de olması bizi ayrıca onurlandırdı. Sayın müdürümüz 3 yıl boyunca Urfa’ya çok güzel atkı ve hizmetlerde bulundular. Ben kendilerine bundan sonraki görev ve yaşantılarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 Berabere sonuçlanan maçın ardından hatıra fotoğrafı çekinildi. Mücahit Yolcu Ş.Urfa



1490 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası