• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam281
Toplam Ziyaret12903058

Hayırlı Olsun İçin Gittiler

   

      Viranşehir engelliler Derneği Başkanı Şehmus Belca ve yönetim kurulundan Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret yaklaşık 30 dakika sürdü. Ziyaret esnasında Kaymakam Kotan’a çikolata hediye edilirken Kaymakam Kotan’da misafirlerine çay ikramında bulundu.

      Ziyarette Dernek Başkanı Şehmus Belca’’ Öncelikle Sayın Kaymakamımıza yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Biz engelli vatandaşlar olarak zaman zaman kendisini ziyaret ederek sorunlarımızı aktarıp destek isteyeceğiz. Şu anda bizim öncelikli sorunumuz bir yerimizin olmayışıdır. Bu konuda inşallah bize desteklerini sunarlar’’dedi.

     Kaymakam Kotan ise’’Çok yakın bir akrabamda şu anda engelli durumda. Onun için sizin durumunuzu çok iyi anlıyorum. Kaymakamlık olarak her zaman yanınızda olduğumuzu ve elimizden ne geliyorsa yapacağımızı bilmenizi isterim. İnşallah SODES projeleri kapsamında sizlere bir proje hazırlatıp bu proje çerçevesinde çeşitli alanlarda çalışmalar yapmanıza yardumcı olmaya çalışacağım. Şunu açık bir şekilde ifade ediyorum; Gerek şahsım ve gerek Viranşehir’de ki kurumlar adına 24 saat hizmetinizdeyiz’’dedi.

     Ziyarette yer alan yönetim kurulu üyeleri de karşılaştıkları sorunları dile getirerek Kaymakam Kotan’a bilgi verdi. Kaymakam Kotan ise gündeme gelen sorunları tek tek not alarak çözüm için ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti. bizimgazete63.com



1893 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası