• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam188
Toplam Ziyaret12911581

Viranşehir Belediyesi yeni cadde açmak için 4 ev yıktı.

 

 

     Viranşehir Belediye Başkan Vekili Burun, yıkımlardan kimsenin mağdur edilmediğini belirterek “yapmak için yıktıklarını” söyledi.

    Viranşehir Belediyesi İmar Çalışmaları kapsamında Kale Mahallesinde yeni bir sokak açıyor. Mahalledeki Gönüllü sokak ve tarihi İpek yolu birleşiyor. Kamulaştırma çalışmaları kapsamında Kale Mahallesine çalışmalarını yürüten imar müdürlüğü 4 evi kamulaştırdı. Toplam 75 bin TL’ye mal olan kamulaştırmanın ardından Fen İşleri Ekipleri yıkım çalışmalarına başladı. Yıkım çalışmalarını sürdüren ekipler, mahalle sakinlerinin yıkım sırasında toz içinde kalmaması için İtfaiye ekipleri de yıkım anında hafriyatları suladı.  Çalışmaları izleyen Viranşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun, Yıkımlarda halkın mağdur edilmediğini ve yapmak için yıktıklarını belirtti. Burun : “Mahallemiz Viranşehir’imizin en eski mahallelerinden biri ve zamanında plansız yapılanma olmuş. Bizler yurttaşlarımız ile anlaşıp yeni sokaklar açıyoruz. Bu mahallemizde daha önce iki sokak açmıştık. Şimdi de hiçbir yurttaşımız zarar görmeden yeni bir sokak daha açıyoruz. Amacımız halkımızın rahat etmesini sağlamaktır. Şuan evleri yıkıyoruz ama yapmak için yıkıyoruz. Burada yeni bir sokak açılacak ve mahalle imarı daha da düzelecek.” Diye konuştu.

      Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Ekipleri çalışmaların yaklaşık 10 gün süreceğini ve çalışmaların ardından Su Kanalizasyon ekiplerinin de alt yapı çalışmalarına başlayacağını belirtildi.



1705 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası