• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam67
Toplam Ziyaret12902411

Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut öğrencilere kıyafet dağıttı.

 

 

 

 

 

 

 

     Birleşmiş Markalar Derneği tarafından başlatılan "Türkiye'nin markaları 250 bin Çocuğu Giydiriyor Projesi" kapsamında Suruç’ta  372 öğrenciye kıyafet dağıtıldı. Büyük Ziyaret İlköğretim okuluna gönderilen toplam 124 kolide bulunan 372 kişilik kıyafetler Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şen  ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir’in katılımıyla öğrencilere dağıtıldı. Mont, kazak, pantolon ayakkabı ve iç çamaşırların olduğu paketler öğrencilere veren Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut bizzat kıyafetleri öğrencilere giydirdi. Öğrencilerle sohbet ettikten sonra okulda incelemelerde bulunan Kaymakam Dr. Fatih Akbulut okul idareci ve öğretmenleriyle görüşüp sorunları dinledi. Büyük Ziyaret ilköğretim okulunda incelemeler sırasında su sıkıntısı olduğunu tespit eden Kaymakam Dr. Fatih Akbulut su sıkıntısının hemen giderilmesi için Köylere hizmet götürme birliğini telefonla arayarak talimat verdi. Kaymakam Akbulut ’’Bütün köy okullarının öncelikli su ve temizlik problemlerini çözmek için arkadaşlarımızla bir ekip oluşturduk, oluşturulan bu ekip köy ve merkez okullarında incelemeler yapıp sorunları tespit edecek ve tespit edilen sorunlar giderilecek’’ dedi.

     Suruç İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Han Özdemir ise’’ Maddi durumu kötü olan öğrenciler için yapılan bu tür projelerin ilçemizde de uygulanması mutluluk vericidir. Yardımsever vatandaşlarımızın başlattığı bu tür yardım projeleri hem öğrenciler hem de öğrenci velilerinin motivasyonunu arttırmakla birlikte öğrencilerin eğitiminde katkısı olmaktadır’’şeklinde konuştu.

Okulda incelemelerini sürdüren Kaymakam Akbulut Okul Müdüründen bilgi alarak okulunun başarı durumu değerlendirdi. Kaymakam Dr Fatih Akbulut sınıflarda da incelerde bulunup öğrencilere sorular yöneltti. Daha sonra öğretmen ve öğrencilere başarı dileyen Kaymakam Akbulut köyde yasayan vatandaşlarımızla bir süre sohbet ettikten sonra vedalaşarak köyden ayrıldı. Suruç Kaymakamlığı

 

Haber ve Fotograflar

Müslüm Ergün



2730 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası