• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam843
Toplam Ziyaret12913451

Ülkü Adatepe Sürprizi

 

      Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ölümünün 73. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi. İlk olarak Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan programa, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve 20 Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Veli Tarakçı ile mülki idare amirleri katıldı.

      Çelenklerin Atatürk Anıtına bırakılmasının ardından gerçekleştirilen saygı duruşu sirenlerin çalması eşliğinde yapıldı. İstiklal Marşının okunmasıyla sona eren törenin ardından DSİ XV. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda Şanlıurfa Sosyal Bilimler Lisesi tarafından düzenlenen anma programına geçildi.

      Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve beraberindekiler burada düzenlenen anma programına katılırken, program öncesi Vali Celalettin Güvenç, konferans salonunda Atatürk Konulu Pul Sergisini gezdi.

      Düzenlenen anma programında, Şanlıurfa Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Atatürk’ün hayatını anlatan etkinlikler yapıldı.

     Ülkü Adatepe Sürprizi

     Programı izlemeye gelenlere Şanlıurfa Sosyal Bilimler Lisesi bir sürpriz yaparak Atatürk’ün Manevi kızı Ülkü Adatepe’yi sahneye çıkardı. Okulun daveti üzerine Şanlıurfa’ya gelen Ülkü Adatepe, kente ilk kez geldiğini söyledi. Atatürk’ün yanında geçirdiği son yıllarını ve Atatürk’ün nasıl bir lider olduğunu anlatan Ülkü Adatepe’ye konuşmasının ardından Vali Celalettin Güvenç katılımının anısına çiçek ve plaket verdi.

        Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Atatürk’ü anmanın üzüntüsüyle bir araya geldiklerini söyleyerek, “Bütün yurdumuzda Cumhuriyetimizin kurucusu Kurtuluş Savaşının kahramanı, Büyük insanı; rahmetle, minnetle; arkadaşlarıyla beraber bütün şehitlerimizi andık. Sosyal bilimler Lisemiz çok güzel sürpriz yaparak Gazinin son hatırasını Şanlıurfa’ya çağırdı. Hepiniz adına kendisine öncelikle hoş geldiniz diyorum. İlimizi şereflendirdi, kendisini tanımaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

       Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in, kurulduğu o dönem için ileri bir adım olduğunu ifade eden Vali Güvenç, “Gazinin kurduğu cumhuriyet demokratik, laik, sosyal, hukuk devletimiz o dönem için ileri bir adımdı, bugün için de dünyada alternatifi olmayan tek devlet düzeni. Bugün Cumhuriyetimiz, demokrasimiz dünkünden daha kurumsallaşmış ve halkımız Cumhuriyeti özümsemiştir. Birlik beraberlik içerisinde doğulusu batılısı, güneylisi kuzeylisi Atatürk nasıl tüm insanlarımızı kucaklamıştı bugün de tüm insanlarımızı kucaklayarak, birlik beraberlik içerisinde ve kardeşlik içerisinde bu devleti ilelebet yaşatacağız ve bu devlet önümüzdeki dönemde dünyanın lider ülkelerinden biri olacaktır. O zaman da gazinin ruhu daha da şah olacaktır” şeklinde konuştu.

      Vali Güvenç konuşmasının ardından anma programını düzenleyen okul ve öğrencilerini kutlayıp, Atatürk’ün Manevi Kızı Ülkü Adatepe ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

      DSİ XV. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen anma programına Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Eşi Gül Fakıbaba, 20 Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Veli Tarakçı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenci, öğretmen ve vatandaşlar katıldı.

 

 



1639 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası