• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam107
Toplam Ziyaret12908593

Cumhuriyet’in Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 73. Yıl dönümünde Suruç’ta yapılan törenle anıldı.

 

       Surul ilçe merkezindeki Cumhuriyet alanında bulunan Atatürk anıtına çelenk koyma merasimiyle başlayan anma etkinliğine Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut, Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Emniyet Müdürü, Daire amirleri, Sivil toplum kuruluşları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saat 09:05 geçe hükümet konağından çalınan siren sesiyle birlikte 2 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okunarak bayraklar yarıya çekildi. Daha sonra anma programındaki çelenk koyma töreni sona erdi.

       Çelenk koyma töreninin ardından öğrenciler ve Kızılay Gençlik kolundaki görevlilerle sohbet eden Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut, daha önce kendisinde Kızılay’a üye olduğunu belirterek “Kızılay gözbebeğimiz olan bir kurumdur. Afetlerde herkesten daha çok iş düşen ve güzide bir kurumumuzdur ben de daha önce üyesiydim ve bir takım çalışmalarına katıldım” dedi. Anma programı Suruç Öğretmen Evi konferans salonunda devam etti.  Çeşitli okulların öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan etkinlikler sergilendi.  Atatürk’ün Hayatını ve mücadele yıllarını anlatan sinevizyon gösterileri sunuldu. Çeşitli okullardan gelen öğrenciler Atatürk’ü anlatan şiirler okudu. Öğrencilerin okuduğu şiirler Kaymakam Akbulut ve katılımcıların beğenisini kazanarak alkış aldı.

      Daha sonra 10 Kasım Atatürk’ün 73. Yıl dönümü anma programı etkinlikleri kapsamında okullar arasında yapılan Kompozisyon, Resim, Şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere sırasıyla Suruç İlçe Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut, Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı ve İlçe emniyet müdürü tarafından ödülleri verildi. Ödül töreni ardından sona eren anma programını hazırladıkları için Kaymakam Akbulut, görevli öğretmenlere teşekkür etti.

Müslüm Ergün Suruç



1877 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu
Saat
Site Haritası