• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam648
Toplam Ziyaret12912488

Minik Yüreklerden Büyük Yardım

 

 

 

 

 

 

  

      Daha önceleri birçok başarıya imza atmış anaokulları statüsünde kendini kanıtlamış olan Viranşehir anaokulundan Van’da ki depremzedelere yardım eli uzandı. Minik yüreklerin büyük yardımı gözleri yaşarttı. Okul idaresi ve okul aile birliği ile öğretmenleri yaptıkları çalışma ile Van’da depremde zarar gören vatandaşlara verilmek üzere battaniye, giyim eşyası, bir kısım ilaç ve para yardımında bulundular.

     Okul Müdürü Muhammed Tepeli başkanlığında toplanan yardımlar tek tek kolilenerek paketlendi. Toplanan yardımlar önce istiflendi. Ardından düzenli bir şekilde paketlendi. Paketlenen koliler Viranşehir Belediyesine imza karşılığı teslim edildi. Paketleme işini okul İdaresi, Öğretmenler ve okul aile birliği beraber yaparak tam bir dayanışma içinde çalıştıkları görüldü. Daha sonra zarflar Van depremin de zarar görenlere gönderilmek üzere zarf içinde gelen para bu kurul önünde tek tek sayıldı. Bir zarfın içinde çıkan ‘’Van’da ki kardeşlerimi çok seviyorum yazısı ise oradakileri oldukça duygulandırdı. Toplanan 767 TL Başbakanlığın depremde zarar görenlere ait açılan banka hesabına yatırıldı. Toplanan para da bir tutanakla imza altına alındı.

     Minik yüreklerin büyük yardımına destek olan anneler, yardım etmenin coşkusunu bu şekilde iliklerine kadar hissetti. Başta Okul Müdürü Muhammed Tepeli olmak üzere Müdür Yardımcısı Serap Avcı ile okulun vefakar öğretmenleri de yaptıkları yardımın sevincini yaşadılar.    bizimgazete63.com  



2789 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası