• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam566
Toplam Ziyaret12912406

Bakan Çelik Şanlıurfa'daydı

 

 

 

 

 

 

 

  

     Kurban Bayramı münasebetiyle Şanlıurfa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, vatandaşlarla bayramlaştı.

    İstanbul  Uçağı ile Şanlıurfa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekilleri Emin Önen, Seyit Eyüpoğlu, Kasım Gürpınar, Zeynep Karahan Uslu, Abdülkerim Gök, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Uğur Büyükhatipoğlu ve vatandaşlar karşıladı.

     Beraberindekilerle birlikte, Şanlıurfalı vatandaşlarla bayramlaşmak üzere Vali Konağı Caddesinde bulunan bir çay bahçesine gelen Bakan Faruk Çelik,  vatandaşların bayramını kutladı. Van ve Erçiş’te meydana gelen deprem ve sonra yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Faruk Çelik, “Van depremde enkaz altına kaldı, ancak mutlu olan şu ki, insanlık enkaz altına kalmadı. İnsanlık tüm Haşmetliyle gün yüzündeydi. Tüm Dünya’ya bu Milletin mayasının ne olduğunu gösterdik. Değerli Şanlıurfalılar gözyaşının rengi, ırkı, ili ve milleti olmaz. Milletimiz hep beraber bu acıyı paylaştı. Biz de Hükümet olarak birinci dakikadan itibaren üzerimize düşen ne ise gerekli tedbirleri aldık” dedi.

    Bakan Çelik, Van için kendisine bağlı bakanlık tarafından çok önemli kolaylıklar sağladıklarını ifade ederek, vefat edenleri malullük aylığı bağladıklarını ve 5 bin kişiye 8 ay için iş verdiklerini de sözlerine ekledi.

    Şanlıurfa’da vatandaşlarla bayramlaşma programını gerçekleştiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik daha sonra, Vali Celalettin Güvenç ile beraberindekiler Bozova ilçesine geçti. Bozova ilçesinde de vatandaşlarla bayramlaşan Faruk Çelik ve Vali Celalettin Güvenç, daha sonra Hilvan İlçesi’ne geçti. Hilvan ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Faruk Çelik’in Hilvan Belediye Başkanlığını da ziyaret ederek, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile bir süre görüştükten sonra ilçeden ayrıldı.

 



1439 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası