• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam97
Toplam Ziyaret12908238

Kurban Bayramı programı Vali Celalettin Güvenç’in

 

      Kurban Bayramı programı Vali Celalettin Güvenç’in ev sahipliğinde valilik şeref salonunda başladı. Vilayette halkla bayramlaşmaya Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seyit Eyüpoğlu ve Emin Önen, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Veli Tarakçı, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

      Vilayette vatandaşlarla bayramlaşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, bayramın memleketimize, bölgemize ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederek, “Bir dahaki bayramların daha huzur içinde, daha barış içinde geçmesini diliyorum. Bu bayram çok acılar yaşadık. Gerek Van Depreminde gerekse terör nedeniyle insanlarımız hayatını kaybetti. Bir sürü gencimizi yaşlımızı kaybettik. Üzüntümüz çok ama İnşallah bundan sonraki bayramlarda bu acıları yaşamayız. Trafiğe çıkan herkes lütfen biraz daha dikkatli olsun. Bir sürü kaza oluyor. Hoşgörünün barışın, sevginin yükseldiği bu bayramların kıymetini bilelim diyorum ve tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimin bayramını kutluyorum” dedi.

 

Yurtta Kalan Kızlara Gaziantep Gezisi

     Vali Güvenç ve beraberindekiler daha sonra İl Jandarma Komutanlığı’na geçerek, burada vatani görevini yapan askerlerle bayramlaştılar. Bir süre askerlerle sohbet eden Vali Güvenç ve beraberindekilerin ikinci durağı Çocuk Yetiştirme Yurdu oldu. Çocuklarla sohbet edip bayramlarını kutlayan Vali Güvenç, akabinde Sabancı Kız Yetiştirme Yurduna geçti. Kızların da bayramını kutlayan Vali Güvenç, kızları yarın Gaziantep’e gezisi düzenleyeceklerini söyledi. Kızlara Gaziantep gezisini bayram hediyesi olarak tertiplenmesi talimatı veren Vali Güvenç, kızlardan okullarına devam ederek eğitime önem vermelerini istedi. Büyük bir sevinç yaşayan genç kızlar Vali Güvenç’e teşekkür etti. Kızlara ve çocuklara bayramlık veren Vali Güvenç ve beraberindekiler Kız Yurdu’nun arkasında bulunan boş arazide incelemelerde bulunduktan sonra buradan ayrıldı.

     Vali Güvenç ve beraberindekilerin son durağı ise Polisevi oldu. Polisevinde polislerle bir araya gelen Vali Güvenç, görev başında olan polislerin bayramını kutladı.

 



1506 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613
Hava Durumu
Saat
Site Haritası