• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam111
Toplam Ziyaret12911105

Fransız dergisi cami duvarına işedi!

 

      Fransız mizah dergisi, Tunus seçimlerini İslamcı Nahda Hareketi’nin kazanmasından sonra, başyazarlığı Hz. Muhammed’e verdiğini duyurdu. Kullanılan dil ise hakaret dolu.

     Fransa’da haftalık siyasi mizah dergisi Charlie Hebdo, Tunus seçimlerini İslamcı Nahda Hareketi’nin kazanmasını “kutlamak” için bugün çıkacak sayısının başyazarlığını Hz. Muhammed’e verdiğini duyurdu.

      Fransa’da haftalık siyasi mizah dergisi Charlie Hebdo, Tunus seçimlerini İslamcı Nahda Hareketi’nin kazanmasını “kutlamak” için bugün çıkacak sayısının başyazarlığını Hz. Muhammed’e verdiğini duyurdu. “Şeriat Hebdo” adıyla çıkacak sayının kapağında da Hz. Muhammed’in “Helal Aperatif” isimli başyazısının yanı sıra “Gülmekten ölmezseniz 100 kırbaç” dediği bir karikatürü yayımlanacak.

    Fransız siyasetçilere yönelik de son derece sivri bir mizah diliyle yaptığı eleştirilerle tanınan sol ve anarşist eğilimli derginin karikatürcülerinden Charb “İslam’ın peygamberine çok ısrar etmek gerekmedi, hemen kabul etti. Kendisine teşekkür ederiz” derken, amaçlarının provokasyon olmadığını ve sadece işlerini yaptıklarını savundu.

     Derginin Genel Yayın Yönetmeni bir diğer karikatürcü Riss ise “Tunus ve Libya’da olanlarla şeriatın geri döndüğünü gördük. Bize bunun o kadar da kötü olmadığını söylediler. Biz de bunun üzerine madem öyle, ‘Şeriat Hebdo’ çıkaralım dedik” diye konuştu. Mizahlarından sadece köktenci Müslümanları değil, köktenci Katoliklerin de “nasibini aldıklarını” söyleyen Riss, yaklaşık 5 ila 6 milyon arasında Müslüman’ın olduğu tahmin edilen Fransa’da olası tepkilere karşı “bu ne ilk ne de son olacak” dedi.

    Derginin eski Genel Yayın Yönetmeni Philippe Val, 2007’de bir Danimarka gazetesinde iki yıl önce basılan ve infial yaratan Hz. Muhammed karikatürlerini yeniden yayınladığı için Müslümanlara hakaretten yargılanmış ve beraat etmişti. haber7

Taraf



1736 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası