• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam600
Toplam Ziyaret12903377

Gap Sporu Tek Başına Yendi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

      İŞTE HAKEMİN ENDREK KARARI VERDİĞİ POZİSYON. CEZA ALANI İÇİNDE GAP SPORLU FUTBOLCUNUN DÜŞÜRÜLMESİNE BU KARARI VERDİ. BÖYLE BİR UYGULAMA NEREDE GÖRÜLMÜŞ

 

      Hafta sonu Viranşehir’de oynanan Gap spor – DSİ spor süper amatör maçında tam bir hakem rezaleti yaşandı. Hakem Hasan Keser’in katlettiği maç esnasında psikolojisi bozulan futbolcular adeta birbirini biçti. İlk yarısı 1 – 1 biten maçın ikinci yarısında tüm takdir hakkını konuk ekip adına kullanan Hakem konuk futbolcunun ceza sahası içinde kendini yere bırakmasıyla penaltı noktasını gösterdi. Bizzat futbolcunun kendisi bile arkadaşlarıyla konuşurken ‘’Kendimi Yere attım’’ demesi bu hakemin ne kadar tarafsız olduğunu gösterdi. Penaltının gol ile sonuçlanmasıyla maç konuk ekibin 2 – 1 üstünlüğü ile devam etti.  Maçın kırılma noktası ise maç 75. dakikaya kadar 2 – 1 iken Gap sporlu futbolcu rakip ceza alanı içinde ikili mücadele esnasında  düşürülmesine FUTBOL LİTERATÜRÜNDE OLMAYAN bir karar ile en direk serbest vuruş kararı verildi. Konuk ekibin teknik sorumlusu ile futbolcular bu karara alay edercesine gülerek ‘’FUTBOL LİTERATÜRÜNDE OLMAYAN BİR KARAR’’ dediler. Açık bir penaltı verilmesi gerekirken en direk serbest vuruş verilmesi maçın kırılma anı oldu.

      Geçen Hafta sonu Şanlıurfa’da oynanan ve berabere biten Ş.Urfa – Konya Torku maçı sonrası çıkan olayların sebebini hatalı hakem kararına bağlayanlar Viranşehir’de oynanan ve hakem tarafından katledilen maçı da görmek zorundadır. 

      BAŞAK SPOR – ŞANLIURFA (AMATÖR): 0 – 0 biten maçın ilk yarısı futbol adına güzellikler ile doluydu. Ne olduysa devre arası soyunma odasına giderken Ş.Urfa teknik sorumlusunun Başak sporlu bir futbolcuya itirazı ile başladı. Sanki birileri bu futbolcuyu kendisine gammazlamış gibi, oda mal bulmuş mağrip gibi buna sarılması yaklaşık 15 dakika boyunca gergin dakikaların yaşanmasına sebep verdi. Bu stres ile ikinci yarı başladı ve her iki takımda karşılıklı sertleşmeyle 3 kırmızı kartın çıkmasına sebep oldu. Ş.Urfa Takımından 2 Başak spor dan bir futbolcu kırmızı kart ile oyundan atıldı. Maç bittikten sonra iddiaya göre Ş.Urfa spor takımının 11 Numaralı Futbolcusu seyirciye dönerek Uçkurunu göstermesi seyircinin adeta çıldırmasına sebep oldu. Konuk takım bu hareketten sonra yaklaşık yarım saat boyunca sahadan çıkamadı. Polis stadı boşalttıktan sonra konuk ekibe eskortluk yaparak şehirden çıkardı.

1-     Öncelikle Viranşehir Gap spor ile DSİ arasında oynanan maçı katleden hakemin mutlaka dikkatinin çekilmesini ve cezai müeyyidenin uygulanmasını istiyoruz.

2-     Ş.Urfa sporun 11 numaralı futbolcusunun yaptığı hareketi de futbol ahlakı ile bağdaştırmadığımızdan kınıyoruz. Yapılan bu hareketin mutlaka cezalandırılmasını istiyoruz.

3-     Maç esnasında ve sonrasında bazı seyirciler tarafından yapılan küfrü onaylamıyoruz      bizimgazete63.com



1684 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu
Saat
Site Haritası