• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam254
Toplam Ziyaret12909588

Hırsızlara Dikkat

 

    Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz günlerde Gölbaşı Mahallesinde bir hanede meydana gelen hırsızlık olayı ibretlik bir önem taşıyor. M.B. adlı vatandaşın başına gelen hırsızlık olayı duyanları adeta şoke eden cinsinden.

    OLAY ŞÖYLE MEYDANA GELDİ; M.B. adlı vatandaş gece evine gelerek geç saatlerde yattı. Yatarken her gün kilitlediği kapısını o gece kilitlemeyi unuttu. Kapıyı sadece çekerek eşi ve 2 yaşında ki çocuğu aynı odada yattılar. Bundan sonraki aşamayı M.B. şöyle anlattı. Biz yattıktan sonra genellikle erken kalkmamıza rağmen o gün saat 09.00 sıralarında kalkabildik. Kalktığımız da oda darmadağındı. Belli ki hırsız ve ya hırsızlar içeri girmişti. Hırsız veya hırsızlar kilitlemeyi unuttuğumuz kapıyı kimlik veya röntgen filmi gibi bir cisim ile açtığını tahmin ediyorum. Bu şekilde açılan kapının sesini duymamıştık. Ardından biz yatarken burun ve ağzınıza bir sprey sıkılmış. O spreyin etkisiyle bayılmışız. Hırsız veya hırsızlarda bana ait bin TL’nin üstünde parayı, Kimliğimi ve kredi kartımı çalmış. Hemen polise haber verdim. Polis burada yaptığı incelemede hiçbir parmak izine rastlamamıştı. Galiba eldiven kullanılmıştı. Kapıda da herhangi bir zorlama olmadığını görünce film veya kimlik kullanılarak kapı mandalı düşürülerek içeri girilmişti. Tek hatam her gün kitlediğim kapıyı o gün kilitlemeyişim oldu.

BENİM EVDEN BAŞKA EVLERDE DE SOYGUN OLMUŞ; Evi soyulan M.B. Açıklamalarına devam ederek’’ Öğrendiğime göre aynı gece benden başka yaklaşık 4 veya 5 ev daha aynı metotla soyulmuş. Bu bir şebeke işine benziyor bütün vatandaşlarımızı uyarıyorum, mutlaka tedbir almaları gerekiyor. Her şeyden önce kendi can güvenliği için bunu yapmaları lazım. Ben bundan ders çıkardım artık her türlü tedbirimi almış durumdayım’’dedi. bizimgazete63.com             



1719 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası