• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam364
Toplam Ziyaret12910335

Yapılan Açıklama Şöyle

 

       Şanlıurfa PTT Başmüdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, PTT’nin 23 Ekim 2011 tarihinde, kuruluşunun 171. Yılı vesilesiyle hazırlanan açıklama metni aşağıya çıkarılmıştır;

      “PTT Genel Müdürlüğü, Ülkemiz geneline Müdürlük, Şube ve Acente şeklinde yayılmış bulunan 4000'i aşkın işyeri ile tüm toplumumuza kesintisiz hizmet sunmaktadır.

      Kurumumuzun, kamu sorumluluğu yanında, özel sektör anlayış ve mantığı dâhilinde, iş yerlerini modernleştirmekte olduğu, özellikle "PTT Konsepti" adı altında müşterilerine farklı fiziki mekanlarda hizmet sunarak tüm toplumun beğeni ve takdirini kazanmakta olduğu bilinmektedir.

      İnsanımızın, her türlü ihtiyacını karşılayabilen, kurum olma iddiasıyla yoluna devam eden PTT Genel Müdürlüğü 23 Ekim 2011 tarihinde 171. kuruluş yıl dönümünü kutlayacaktır. Posta havalesi ve posta çeki işlemlerinde, İnternet ortamında iş ve işlem takibine imkân veren yenilikler yanında, 100' ü aşan banka ve finans kuruluşu işlemleri, normal ve tüm GSM telefonları, elektrik, Bağ-Kur sigorta pirim tahsilatları ile emekli maaş ödemeleri 2022 sayılı kanun çerçevesinde ödenmekte olan muhtaç maaş ödemeleri ile öğrenci ödemeleri Şartlı nakil transferi program çerçevesinde Kurumumuzca yapılmaktadır.

      Ayrıca, Bozova ve Harran hariç tüm İlçelerimizde PTT Matik hizmeti verilmekte olup, bu İlçelerimizde de Bina tadilatını müteakip PTT Matik hizmete verilecektir.

     Kurumumuz, Bankacılık işlemleri ile birlikte sigortacılık işlemleri vb. hizmetleri de müşterilerine sunarak hizmette sınır tanımadığını göstermiştir.

       Posta ve Bankacılık alanındaki yeniliklere lojistik hizmetlerini de katarak koli ve kargo /kurye ve Hızlı tebligat hizmet çeşit ve kalitesini artırıp, yükseltmiştir.

      Bu gün için Şanlıurfa il merkezinde Hızlı tebligat servis hizmeti ile aynı şehir içinde 1 gün şehirlerarasında bu hizmete açık yerlere 2 gün de gönderiler yerine ulaştırılırken kargoda varış yeri mesafesine göre gün +1, 2, 3,yaklaşımı dâhilinde hizmet verilmektedir.

      PTT'nin 171.Kuruluş Yılma özel 18-22 Ekim 2011 tarihleri arasında Kargo-Kurye ve Kayıtlı Küçük paket gönderilerinize % 10 indirim uygulanmaktadır.

      Ayrıca Ülkemiz insanına, her şart ve zamanda en kaliteli hizmetleri sunmaya devam edeceğimizi, PTT de yeniliklerin bitmeyeceğini bildirirken, her zaman güven dolu duygularla bütün bu özellikleri paylaşmanın gururu ve sevincini bize yaşattıkları için müşterilerimize teşekkürlerimizi bildirir, bizlere yön gösterecek olan taleplerini bekleriz.”



1854 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası