• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam638
Toplam Ziyaret12903415

Ak Parti Viranşehir gençlik kolu başkanlığına atanan

 

      Mustafa Baş ekibiyle ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. İlçe başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya ilçe başkanı Celalettin Sayan katıldı. Sayan gençlere önemli mesajlar verdi.

     İlçe gençlik kolları başkanı Mustafa Baş ve yeni oluşturulan ekibini tebrik ederek konuşmasına başlayan Ak Parti İlçe başkanı Celalettin Sayan ‘’Teşkilat çalışmalarımızın önemli bir yerinde gençler bulunmaktadır. Partimizin iktidarından bugüne yaptıklarını, bütün genç arkadaşlarımıza anlatmamız en önemli misyonumuzdur. Öyle ki şu anda birçok genç birey, hayatı boyunca Ak Parti hükümeti dışında başka bir iktidar görmemiştir. Bu sebeple genç vatandaşlarımıza, arkadaşlarımıza ülkemizin bizden önceki durumunu da anlatmalıyız. Dönem dönem ne yazık ki ülkemizde yaşanan kısır çekişmelerin yada kötü örneklerin ilk önce etkilediği, maneviyatınızda yada moral hayatınızda, duygularınızda tesir yaratan arkadaşlarımız sizlersiniz. Bizler için kısa zamanda çözülebilecek sorunlar sizlere ilk etapta büyük gelebilir, sizler için sıkıntı oluşturabilir” dedi. Var gücüyle çalışan ekipleriyle geleceğe yön verdiğini ifade eden Sayan, “Bu ekiplerin temelini gençler oluşturuyor. Gençlerimiz, ülke geleceğinin teminatıdır. Sayın Başbakanımızın ‘Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır.’ öğüdünü bizler de yerel siyasette tüm asli görevlerde, genç kardeşlerimize yer vererek, onlara yardımcı olarak, tutuyoruz. Sizler de görevlerinizi sonuna kadar yerine getirerek bizim yükümüzü hafifletiyor, güvenimizi boşa çıkarmıyorsunuz bu noktada sizlere çok teşekkür ediyorum. Bizler, sizlere çok önem veriyor ve sizleri sonuna kadar destekliyoruz. ‘’ şeklinde konuştu. Toplantının devamında, yeni seçilen İlçe Gençlik Yönetim Kurulu ile tek tek tanışan, onlarla dertleşen ve yeni dönemde yapılacaklar hakkında istişarede bulunan İlçe Başkanı Sayan bundan sonraki çalışmaların gençliğe, Viranşehir’e ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini diledi.

     Ak Parti Viranşehir ilçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Baş ‘’Yeni bir döneme başlamış bulunuyoruz. Viranşehir ilçe Gençlik Kolları olarak bugüne kadar üzerimize düşen tüm görevleri layıkıyla gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Bizler AK Gençlik olarak her geçen gün kendini geliştiren, çıtasını daha yukarıya taşımaya çalışan bir anlayışın mensuplarıyız. Bu anlamda yeni dönemde yeni arkadaşlarımızı aramıza katarak yapımızı daha da güçlendirdik. Önümüzde ki dönemde de çalışmalarımıza ivme kazandırarak Viranşehirli genç kardeşlerimize daha faydalı işler yapacağız. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar il ve ilçe gençlik kolları olarak görev almış tüm kardeşlerime teşekkür ediyor yeni gelen tüm kardeşlerimize de başarılar diliyorum.’’ şeklinde konuştu. Yapılan açıklamaların ardından toplantı basına kapalı gerçekleşti. Basına kapalı olan kısmında AK Parti Viranşehir gençlik kolunun, yeni yol haritası belirleyeceği öğrenildi.  bizimgazete63.com

 



3431 kez okundu

Yorumlar

     20/10/2011 14:48

Muvaffakiyetler dilerim...
Misafir - Serdar KORKMAZ

slm     19/10/2011 14:26

ALLAH(CC) YARDIMCINIZ OLSUN BAŞARILARINIZIN DEVAMINI TEMENİ EDERİZ.
Misafir - hasan

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu
Saat
Site Haritası