• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam306
Toplam Ziyaret12902650

Haftanın 7 Günü Vatandaşın Hizmetindeyiz

 

      AK Parti Viranşehir ilçe başkanı Celalettin Sayan, ilçe başkanlığında haftanın 7 günü vatandaşın sorunlarını dinliyor.  Vatandaşların dilek taleplerini dinleyen Sayan’a parti yönetim kurulu üyeleri eşlik ediyor.

     AK Parti ilçe başkanlığına atandığı günden bugüne kadar vatandaşlarla ve ilçedeki kurumların sorunlarıyla yakından ilgilenen, ilçe başkanı Celalettin Sayan, cumhuriyet meydanındaki parti binasında haftanın 7 günü vatandaşların sorunlarını dinliyor. İlçe binasında Vatandaşlara daha yakın olabileceği bir ortam tesisi sağlayan Sayan vatandaşın randevu almadan kendisi ile doğrudan görüşebilmelerine imkan sağlıyor. Sayan, partimize gelen Vatandaşların hemen hemen tüm sıkıntılarını dinlediğini ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla toplantı esnasında notlar aldığını ifade etti. Sayan, vatandaşlarla görüşmelerinin ardından sorunlarını çözmek için derhal girişimlerde bulunduğunu belirtti.
Açıklamalarında Viranşehirli vatandaşlara seslenip, 'Her zaman yanınızdayım' mesajı gönderen Sayan, “Siyasi görüşü her ne olursa olsun, vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmek boynumuzun borcudur. Viranşehir’de yaşayan vatandaşlarımız başı ne zaman sıkışırsa bizi rahatlıkla bulup, sorunlarını bizimle paylaşabilirler. Ben onların sorunlarını dinlemeye ve sorunlarını gidermek için elimden gelen gayreti göstermeye hazırım” açıklamasında bulundu. Hüseyin Gökmen adındaki vatandaş ilçe başkanından ve ekibinden çok memnunuz, sorun ve sıkıntılarımızı gelip onlarla paylaşabiliyoruz ve ellerinden geldiğince bize yardımcı oluyorlar. Allah onları ve başbakanımızı başımızdan eksik etmesin.” Dedi.   bizimgazete63.com



1765 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası