• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam14
Toplam Ziyaret12909348

Bu Kaçındı Oldu

 

     Geçen gün Şanlıurfa'nın bir sitesinde tam bir hayal ürünü olan ve bu kaçıncı dedirten bir yazı kaleme alındı. Nereden cesaret aldığı malum gibi görünen bu sitenin tamamıyla kurgu filimlerini hatırlatan bu yazısına GAPGÜNDEMİ gazetesinin cevabı çok sert oldu. İşte o yazı:

      AK Parti hükümetini yıkmayı hedef alan Darbecilerin kurdurduğu internet andıcındaki  kara propağanda siteleri arasında yer alan, kamuoyunda "Şanlıurfa genelevi" diye bilinen ve kurulduğu tarihten bu yana sürekli sahip ve yer değiştirerek Avrupa ülkelerinde dolaşmadığı başkent kalmayan sanliurfa.com adlı korsan sitede, şahsımı, AK Parti'yi ve Şanlıurfa'yı hedef alan yeni bir yalan, iftira, karalama ve siyaset mühendisliğini amaçlayan kara propağanda ürünü maksatlı bir yazı yer almıştır.

     Teşkilat başkanı olarak aktif siyasette yeraldığım dönemde de sürekli şahsıma yönelik iftira, karalama, provakasyon ve hedef gösterme faaliyetlerini icra eden bu karanlık korsan site; şahsıma yönelik pusu ve saldırıda da önemli rol almıştı. Karşılığında hangi odaktan ne kadar bahşiş aldıkları elbet bir gün sorulur..
Kamuoyunu yanıltmayı, AK Parti İl teşkilatı ve Şanlıurfa'daki sivil siyaseti, halkın katılımını, demokrasiyi baskı altına almayı hedefleyen, hayal ürünü, asılsız ve maksatlı bu çalışmalar, karanlık güç odaklarına hizmet etmektedir.

    İddia edildiği gibi Merkez İlçe teşkilatıyla ilgili şahsıma ne teklif gelmiş, nede benim bir talebim olmuştur. Veysel Polat,
 gapgünedemi.com ve balikligol.com



1663 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası