• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam497
Toplam Ziyaret12909831

2011-2012 Öğretim yılının başlaması üzerine

 

 

 

 

 

 

      üzerine öğrencilerin zamanda ve güvenli bir şekilde okullarına geliş dönüşlerinin sağlanması için ve bazı servis araçlarındaki eksikliklerden ve şoför hatalarının dolayı istenmeyen olayların önüne geçilmesi için Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli personel Servis şoförlerine ve sorumlularını trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Görevliler, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ın servis şoförleri ve sorumlularının aşağıda belirtilen hususlara dikkat etmelerini konusunda vermiş olduğu mektubu dağıttı. Dağıtılan mektupta İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar şöyle dedi:

 1-) Başta 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu olmak üzere Karayolları Trafik Yönetmeliği ve Okul Servis Hizmet Yönetmeliği hükümlerine uyunuz.

2-) Belediyelerce düzenlenen Okul Servis Aracı Özel İzin belgesi ve Okul Servis Arcı Bakım Ve Onarım Takip Formunu bulundurmanızı,

3-) “OKUL TAŞITI” yazısı ve “DUR” kırmızı ışık veren lambanın araç üzerinde ve çalışır vaziyette olmasını kontrol ediniz.

4-) Okul öncesi ve İlköğretim öğrencilerinin taşınması esnasında araçlarda rehber personel bulundurunuz.

5-) Yönetmelikte belirtilen şartlara uygun şoför ve rehber personel görevlendiriniz.

6-) Trafik kurallarına, özellikle hız, kavşaklarda geçiş önceliği, indirme ve bindirme kurallarına uyunuz ve örnek olunuz.

7-) Araç içerisinde çocukların yaşlarına uygun olmayan ahlaki değerlerimize aykırı müzik dinletmeyiniz ve film izlettirmeyiniz.

8-) Araç içerisinde sigara içmeyiniz ve içilmesine müsaade etmeyiniz.

9-) Servis aracına öğrencilerin kolayca erişebilmelerini sağlayınız. Camları sabitleyiniz. Yönetmeliğe aykırı renkli cam, camların üzerine film tabakası yapıştırılmasına izin vermeyiniz.

10-) Kapıların şoför tarafından açılıp kapatılabilecek şekilde otomatik veya araç şoförü tarafından elle kumanda edilebilir şekilde mekanik hale getiriniz.

11-) Aracın her koltuğunda emniyet kemeri bulundurmanızı ve emniyet kemerlerini kullanmalarını sağlayınız.

12-) Araç kapasitesine uygun taşıma yapınız.

     Belirtilen kuralları uygulayarak örnek davranış göstermenizi hem de çocuklarımızın daha rahat, güvenli ve kötü etkilerden uzak kalarak eğitim merkezlerine geliş ve dönüşlerini sağlamanızı bekliyorum ve size güveniyorum.

     Kurallara uyarak küçük emanet öğrencilerimize örnek olacağımızdan, görevli polislerimize ve diğer ilgililere yardım ve katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, sağlıklı, huzurlu, kazasız, hayırlı işler ve çalışmalar dilerim.” dedi.

 



1568 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası