• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam456
Toplam Ziyaret12903233

Viranşehir ilçesi AK Parti ilçe başkanı

 

 

 

 

 

 

     

     Viranşehir ilçesi AK Parti ilçe başkanı Celalettin Sayan ve yürütme kurulu üyeleri Şanlıurfa valisini makamında ziyaret etti. İlçe heyeti Vali güvençle, düzenlediği görüşmede ilçe sorunları başta olmak üzere ilçe ile ilgili kritik konular ele alındı.

    Manisa Valiliğinden Şanlıurfa Valiliğine Atanan Celalettin Güvenç’i AK Parti ilçe başkanı Celalettin Sayan ve yürütme kurulundan İbrahim Çapa, İhsan Aydoğan, Lütfi Bağcı, Hüsnü Korkmaz, Mahmut Koç, Kasım Kutlu, Kemal Parlak, Bekir Konak, beraberinde AK Parti İl Teşkilat başkanı İsa Kızıldemir yapılan ziyarette Heyet’e eşlik etti. Olumlu geçen görüşmede ilçe sorunları başta olmak üzere ilçe ile ilgili kritik konular ele alındı. Ziyaretten oldukça memnun kalan Vali Güvenç, en kısa zamanda ilçeye ziyaret edeceğini belirtti. Vali Güvenç’in Şanlıurfa için bir şans olduğunu belirten AK Parti ilçe başkanı Celalettin Sayan, bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Sayan”Yeni valimiz Güvenç’inŞanlıurfa’ya ve Viranşehir’e çok güzel hizmetleri olacağına inanıyorum valimizin memleketimiz menfaatine yapacağı tüm proje, çalışmalarında arkasında olacağımızı belirtmek isterim.” Dedi. Sayan Vali Güvenç’e görevinden dolayı tebrik ederken, güvenç ise ilçe başkanına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



2629 kez okundu

Yorumlar

ilçe emniyet müdürü     17/10/2011 00:47

sayın valim aslında bu heyet sizi ziyarete değil, ilçe emniyet müdürünü aldırmak için yapılan bir oyunun noktasını koymak için geldi. Bu kişilere inanmayın yapılan işlemlerden rahatsız oldular. acaba neden? Bir de İlçe Emniyet Müdürünü dinleyin, acaba Viranşehirde neler oluyor? Kimler operasyonlardan rahatsızlık duyuyor? Operasyonların ucu kimlere dayandı da bu kadar rahatsızlık duyuldu? Bu iş daha çok karışacak gibi görünüyor?
Misafir - kılıç

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası