• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam456
Toplam Ziyaret12910427

Viranşehir Belediyesi Sanata Saygı Derneği

 

    Viranşehir Belediyesi Sanata Saygı Derneği Viranşehir’de resim ve rölyef sergisi açtı. Açık havada yapılan resim ve rölyef sergisi bir hafta boyunca sanat severlerin hizmetinde olacak.

      Viranşehir Belediyesi kültür ve sanat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Viranşehir Belediyesi ve Sanata saygı Derneği iş birliği ile ilçede resim ve rölyef sergisi düzenledi. Belediye Med Kültür ve Sanat Merkezinde açık havada yapılan çalışmaları sanatseverler yapılırken de izleme fırsatı buluyor. Bir hafta boyunca Med Kültür ve Sanat Merkezi Bahçesinde devam eden çalışmalar sonunda tüm rölyef çalışmaları Viranşehir Belediyesine bırakılırken, yapılan resimlerin 3’te ikisi de belediyede kalacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Sanata Saygı Derneği Başkanı Mustafa Erol 12 sezondur gezici sanat bayramı düzenlediklerini belirtti. Erol şuan çalışmalarına Viranşehir’de devam ettiklerini söyledi. Erol : “Amacımız sanatın kolay ulaşmadığı yerlere sanatı ulaştırmaktır. Bu şekilde Ressam ve heykeltıraşlarında kendilerini ifade etme olanağı tanıyoruz. Buradaki çalışmalarımızda Viranşehir’in değerlerini ön plana çıkaracağız. Burada bizlere bu imkanı sağlayan Viranşehir Belediyesi ve Med Kültür Merkezi çalışmalarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Erol çalışmaları boyunca çocuklara yönelik bloflüt çalışması da yapacaklarını belirtti.

  Sanatsal Etkinlikler Devam Edecek

     Bir hafta boyunca sanatseverlere görsel çalışmaların sunulacağını belirten Med Kültür ve Sanat Merkezi sorumlusu Şeyhmus Çakırtaş: “Ressam Tina Ficsher bir hafta önce burada resimlerini sergiledi. Şimdi de Sanata saygı Derneği burada hem resim ve rölyef çalışması yapılarlar hem de çalışmalarını anında sergiliyorlar. Bu tür çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

   199 yılında kurulan Sanata Saygı Derneği Ankara’da bulunuyor. Köy Enstitülerinin kaldırılmasının ardından Köy enstitülerine saygı amaçlı kurulan dernek, Türkiye’nin birçok yerinde gezici sanat etkinlikleri düzenlemektedir.

 



1869 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası