• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam385
Toplam Ziyaret12912993

VALİ GÜVENÇ KADINLARI DİNLEDİ

 

      Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç GAP Kalkınma İdaresi bünyesinde açılan Çok amaçlı Kültür Merkezleri ( ÇATOM ) ve SODES Kapsamında açılan Kadın Kültür Merkezlerini ziyaret etti.

     Vali Güvenç ilk olarak GAP Bölge Kalkınma İdaresinin Harran Kapı mevkisinde bulunan Savcı Mehmet Parmaksız Çok Amaçlı Kültür Merkezini ziyaret etti. Güvenç’e; Vali Yardımcıları Ramazan Seçilmiş ve Soner Zeybek ile İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi Müdürü Mehmet Açıkgözde eşlik etti.

       Burada birim sorumlusu Ayşe Dağlar’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Güvenç, merkez bünyesinde açılan Bilgisayar, Biçki Dikiş Nakış ve kuaförlük kurusunu ziyaret ederek kursa devam eden kadınlarla sohbet etti. Kadınların sorunlarını dinleyen Güvenç Kadınlara seslenerek Bizler burayı sizlerin hizmetine açmışız. Burada açılan kurslara devam edin. Okuma yazma bilmeyenleriniz buraya gelerek okuma yazma öğrenip sertifikalarını alsınlar. Sizlerden daha çok çalışmanızı istiyoruz” dedi.

       Vali Güvenç, merkez binasını gezdikten sonra yanındaki heyetle birlikte Eyüp Nebi mahallesinde bulunan ve SODES kapsamında açılan Eyüp Nebi Kadın Kültür Merkezini ziyaret etti. Burada Vali Güvenç’i çiçeklerle karşıladılar. Vali Güvenç daha sonra kursiyerlerin birlikte hazırladığı Biçki Dikiş ve Nakış ürünlerinden oluşan serginin açılışını gerçekleştirdi. Ürünleri inceleyen Vali Güveç kadınlarla sohbet etti ve başarılarının devamını diledi.

       Vali Güvenç’in bir sonraki durağı Hayati Harrani Mahallesinde bulunan Hayati Harrani 2 Kadın Kültür Merkezi oldu. Birim sorumlusu Tuğba Pişkin’den çalışmalar hakkında bilgi alan Güvenç, burada kadınların sorunlarını dinledi ve sorunların çözümü konusunda yardımcı olacaklarını belirtti.

     Gün boyu Kadın Kültür Merkezlerini ziyaret eden Güvenç’in son durağı Yenice bölgesinde bulunan ve Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan Yenice Futbol Semt sahası oldu. Burada tesis içerisinde SODES kapsamında açılan Sosyal ve Kültür merkezini ziyaret eden Güvenç merkez bünyesinde açılan Basketbol kursu öğrencilerini ziyaret etti. Vali Güvenç, burada spor ayakkabısı olmayıp basketbol oynayan çocuklara ayakkabı alınması için talimat verdi. Minik basketbolculara başarılar dileyen Vali Celalettin Güvenç miniklerle basketbol oynadı. Yenice Futbol sahasında da incelemelerde bulunan Vali Celalettin Güvenç Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’dan bilgi aldı.

      Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Vali Celalettin Güvenç; “Anayasa gereği Türkiye Cumhuriyeti Sosyal bir Devlet. Sosyal Devlet’ten kastedilen şudur. Toplumun ihtiyaç sahibi olan her kesimine Devletin el uzatmasıdır. Onların Eğitim, Kültür, Sağlık sorunlarıyla ilgilenip destek olmasıdır. Burada da üç grup dört grup öne çıkıyor. Çocuklar, yaşlılar, kadınlar ve özürlüler. Bunlara sahip çıkmamız gerekiyor. Bunun için de İl Özel İdaremizin, GAP İdaremizin ve hatta İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinin çok önemli imkânları var. Mahallelerdeki problemli ailelerin çocuklarına sahip çıkmamız gerekiyor. Bunun için ele ele vererek 12 ay 24 saat çalışmalıyız ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

      Son olarak Vali Güvenç, İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi ve Metin Sözen Kültür Salonunu ziyaret etti.

 



1825 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası