• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam565
Toplam Ziyaret12903342

Şanlıurfa Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğinde

    

       Şanlıurfa Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğinde 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı tarafından Mehmetçik Dershanesi açıldı.

     Atatürk Lisesi’nde hizmet verecek olan ve 300 öğrencinin eğitim alacağı dershanenin açılış törenine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Tarakçı, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, Harran Üniversitesi Rektörü İ. Halil Mutlu, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

      Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, kursa gidecek olan gençlere hitaben yaptığı konuşmasında, geleceğe iyi hazırlanmalarının gerekliliğine değinerek; “Türkiye 20 milyonluk genç bir nüfusa sahip. Bu 20 milyon 3 tane Bulgaristan, 3 tane Yunanistan demektir. Sadece genç olan 540 bin öğrencimiz var Şanlıurfa’da. Lüksemburg’un nüfusu kadar öğrencimiz mevcut. Bu bizim için çok büyük bir zenginlik hem de bizim gibi görev başında olanlar için çok ağır bir sorumluluk. Zaman zaman bu sorumluluğun altında kaygılanıyoruz ama üstesinden gelecek gücümüz var.  Bu bilinçteyiz o cesaretteyiz ve donanımıma sahibiz”

       Okula girdiğimde çok büyük gurur duyduğunu ifade eden Vali Güvenç, “300 tane pırıl pırıl gözleri parıldayan ışık saçan her türlü ailevi soruna ekonomik yetersizliğe rağmen ben üniversiteye gideceğim ben geleceğe hazırlanacağım diyen sizleri gördüm. Şanlıurfa adına gurur duydum ülkemiz adına gurur duydum başarıyoruz ve başarmaya da devam edeceğiz” dedi.

      Vali Güvenç, Atatürk Lisesi’nden Rektör Halil Mutlu’nun da mezun olduğunu hatırlatarak, “Bu liseden Rektörümüz mezun olmuş sizin gibi bu sıralardan geçmiş bu okulda okumuş ve bugün 15 bin öğrencinin okuduğu bir üniversiteyi yönetiyor. Yarın sizlerin yöneteceği bu üniversiteler ilk 400 değil sizlerin yöneteceği üniversiteler ilk 4’e girecek inşallah sizlerden bunu bekliyoruz. Çıtayı yükseltmeniz lazım. Sizlerin hiçbir eksiği yok. Dünya gençlerinden hiçbir eksiğiniz yok sadece çalışmalısınız. Çalıştığımız zaman bu ülke dünyanın ilk 10 ülkesi arasına, bu ülkenin üniversiteleri de dünyanın ilk 10 üniversitesi arasına girecek. Bu ülke her yönüyle en ön sıralarda olacaktır. Çünkü biz büyük bir ülkeyiz ve 70 milyon nüfusumuz var büyük biz yüzölçümüne sahibiz. Bizim yapacak çok işimiz var. Daha yapacak çok otobanımız, altyapı tesislerimiz, sulanacak arazilerimiz, çok güzel bir geleceğimiz var. Bunu da siz gerçekleştireceksiniz” diyerek konuşmasına devam etti.

      Vali Celalettin Güvenç, gençlere “İstiyoruz ki sizlerin hayatı çok güzel olsun. Çok daha iyi işlerde çalışın ve kafanız aydınlık olsun. Daha sevgi dolu, barış dolu olsun. Sizin Türkiye’niz çok daha güzel ve aydınlık olacak buna yürekten inanıyorum. Birkaç kurs var bu 300 öğrencimizin her türlü ihtiyacı olanları biz karşılayalım kitap defter kılık kıyafet zaruri ihtiyacı olanları biz karşılayalım ve buna ilave olarak kültür turları yapalım Çanakkale’ye, Ankara’ya, İstanbul’a. Çok başarılı olanlara ödül verelim kendi aramızda ödül oluşturalım. Takımlar kuralım bir tarafta paşam oynasın bir tarafta ben oynayayım” şeklinde konuştu.

      Vali Güvenç’in konuşmasının ardından Veli Tarakçı ile birlikte ilk ders zilini çaldı.

 



2547 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası