• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam302
Toplam Ziyaret12909116

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Sulama Birliklerinin

 

         Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Sulama Birliklerinin Sahasında; Tarımsal Amaçlı Kuyuların Durumu ve bunların İşletilmesi konusunda bir toplantı gerçekleştirdi.

       DSİ XV. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan toplantıya Vali Güvenç’in yanı sıra, Harran Kaymakamı Serkan Keçeli, Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Ceylanpınar Kaymakamı İlker Özcan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, DSİ XV. Bölge Müdürü Sait Umucu, TEDAŞ Müdürü Mehmet Rafet Yüksek ve İl Jandarma Komutanı Emin Dursun ile Sulama Birlik Başkanları katıldı.

        Toplantıda sulama birlik başkanlarının sıkıntılarıyla, toplantıya katılan ilgili kurumları yaptığı çalışmaları dinleyerek not alan Vali Celalettin Güvenç toplantının sonunda yaptığı açıklamasında, “Elimizdeki bütün verileri inceledik, tarafları da dinledik. Çözülmesi gereken sıkıntılar bunlar” dedi.

        Özellikle enerji sıkıntısının toplantıda öne çıktığını aktaran Vali Güvenç,  “Özellikle sanayi bölgesinde her 10 dakikada bir elektrik kesintisi olmakta bu sorunun temel sebepleri arasında kayıt dışı elektrik kullanımı yatmaktadır. Yeni kuyuları ilgili birimlerin haberleri olmadan açmayın. Var olan kaçak kuyuların da kayıt dışından çıkarılıp, abonelik işlemleri bir an önce yapalım. Şanlıurfa kaçak kullanım ile gündeme gelmemeli” dedi.

       Sıkıntıların bir an önce çözülebilmesi için her iki tarafından da çaba harcaması gerektiğini belirten Vali Güvenç, yetkili birimlerin üzerlerine düşen görevi yerine getireceğini ve kendisinin de bunun takipçisi olacağını söyledi.

       Bu arada toplantıda DSİ XV. Bölge Müdürü Sait Umucu, bir sunum yaparak sulamayla ilgili mevcut durum hakkında bilgi verdi.



1605 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu
Saat
Site Haritası