• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam490
Toplam Ziyaret12903267

DARISI BİZİM KAN DAVALILARIN BAŞINA

Yıldız ve Poyraz aileleri arasında bir hadiseden ötürü kısa bir zaman önce başlayan kan davası Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in de katıldığı Barış Yemeği ile son buldu.

      AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök ve ŞUTİM Başkanı Faruk Akbaş’ın araya girmesiyle tatlıya bağlanan ve barışla sonuçlanan kan davasını bitiren barış yemeğine Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra, İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin katıldı.

     Barış Yemeğinde bir konuşma yapan Abdülkerim Gök, Poyraz ve Yıldız aileleri arasında yaşanan tatsız hadisenin herkesi üzdüğünü belirterek, “Ama bugün de bu barışın olmasından dolayı hepimiz sevinçliyiz” dedi.

     Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Milletvekili Abdülkerim Gök’e barışa vesile olduğu için herkes adına teşekkür ederek konuşmasına başladı. Vali Celalettin Güvenç, iki ailenin barış için bir araya gelmesini “Gerçekten duygulanılması gereken güzel bir tablo. Bize yakışan da budur. Diğer emek veren kardeşlerime, iki ailenin ileri gelenlerine, mensuplarına gösterdikleri olgunluktan ve bir araya gelmelerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde değerlendirdi. 

     Vali Güvenç, bölgenin sorunlarını bildiğini belirterek, “İşin temelinde inancımıza ters olan yanlış gelenekler, zaman zaman cehalet, fevrilik, sinir var ve bugün tüm Türkiye’de ve hatta Dünya’da bölgemizin, insanımızın yanlış tanınması, algılanması var. Bölge deyince kolayca insanın insana zarar verdiği, kolayca kadınlara kötü muamelenin yapıldığı, kadınlara hak ettiği değerin verilmediği, bir bölge ve insanlar grubu yansıtılıyor. Her şeyden önce sizler ve bizler bunu hak etmiyoruz” diyerek konuşmasını sürdürdü.

     Bölgenin genel olarak temelinde inançlarının kaynaklık ettiğini söyleyen Vali Güvenç, “Bizim inancımızda bırakın başkasına zarar vermeyi, bırakın kadını hor görmeyi, bırakın kendi kadınını incitmeyi dediğim gibi karıncayı bile incitemezsin. Buna hepimiz inanıyoruz. İnancı en sağlam bölge bizim bölgemiz. İnsan kendi oğluyla, karısıyla, babasıyla, kardeşleriyle de tartışır.  Ama bunu hiçbir zaman kavgaya, gürültüye, şiddete götürmemek lazım” dedi.   

    Konuşmaların ardından Vali Celalettin Güvenç, Yıldız ve Poyraz ailelerinin ileri gelenlerini tokalaştırıp barıştırdı.

 



1788 kez okundu

Yorumlar

Haksız eleştiri     28/09/2011 06:45

Sayın okurumuz mesur; Öncelikle yorumunuzu yaptığınız bu haber bir parti haberi değildir. Şu anda yorumunu yaptığınız haber valilik makamınca bize mail yolu ile gelmiştir. Bahsettiğiniz habere yönelik bize resmi makamlarca veya partice herhangi bir açıklama gelmemiştir. Sizde taktir edersinizki bize ulaşmayan haberin haberini nasıl yapalım. Masa başı haberde yapmıyoruz burda. O zaman eleştirirken lütfen konuya vakıf olduğunuz konularda bizi eleştirin. Saygılarımızla
Misafir - Editörden

taraf     27/09/2011 20:56

bu sayfa da hep akp var 6 bdp tutuklandı o haber yok.............
Misafir - mesur

taraf     27/09/2011 20:49

bu sayfa da hep akp var 6 bdp tutuklandı o haber yok.............
Misafir - mesur

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası