• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam345
Toplam Ziyaret12909159

İnşallah İlçelerde bundan nasiplenir

 

 

 

 

 

 

  

      Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Özel İdaresi’nin Şanlıurfa’da yapmış olduğu çalışma ve projeleri inceleyerek yetkililerden kentin genel durumu hakkında bilgi aldı.

      Vali Celalettin Güvenç, İl Özel İdaresinde, Vali Yardımcıları Bahri Tiryaki, Ramazan Seçilmiş ve Soner Zeybek ile İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve daire amirlerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

      Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu, İl Özel İdaresi’nin Şanlıurfa genelinde yapmış olduğu çalışmalar ve projeler ile Şanlıurfa’nın durumu hakkında Vali Celalettin Güvenç’e bir brifing verdi. Brifingin ardından devam eden toplantıda sağlık, kültür ve turizm yatırımları ile Köydes çalışmaları hakkında da bilgi alan Vali Celalettin Güvenç, Özel İdarenin yapmış olduğu çalışmaların yanında özellikle kırsal yerleşim alanlarında arıcılık, seracılık faaliyetleri ve benzeri yatırımlara Özel İdare olarak katkı sağlanmasını istedi.

       Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Vali Celalettin Güvenç, özellikle susuz köyler konusunda Özel İdare olarak etüt çalışması yapılmasını ve bu köylerin bir an önce suya kavuşturulmasını istedi. Köylerde yapılan sondaj çalışmalarının ardından su çıkan kuyuların öyle bırakılmamasını ve şebeke döşenerek köyde bulunan bütün evlerin musluklarına suyun aktarılmasını talep eden Vali Güvenç, “Köylerde yaşamı kolaylaştırmak için şehirde hayat nasıl ise köyde o şekilde olmalı. Susuz köylerimiz ile ilgili çalışmaları hızlandırarak; yaptığımız çalışmaları sadece sondaj yapıp kuyu açarak değil, kuyudan çıkan suyu evlere taşıyıp, musluklarından akıtarak tamamlamalıyız. Yapacağımız çalışmalarla Şanlıurfa’da artık su sorunu olan köy kalmamalı” dedi.

       Şanlıurfa için gelen kaynakların etkin ve hızlı bir şekilde kullanılması gerektiğini söyleyen Celalettin Güvenç, yapımı devam eden projelerin hızlandırılarak bir an önce bitirilmesi gerektiğini kaydetti.

 



1677 kez okundu

Yorumlar

taraf     18/09/2011 00:05

Bakıyorumda ilk zamanlar herkes koşuşturuyor ama bir yıl sonra onlarda makamlarında göbek bırakırlar bu hep böyle olmuştur.
Misafir - yağmur yağıyor

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu
Saat
Site Haritası