• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam347
Toplam Ziyaret12909681

Sonucu Öğrenmek için haberin içeriğine bakınız.

      2011/2012 Eğitim ve Öğretim yılındaki Öğretmen açığını kapatmak için Ücretli Öğretmen atama sonucu yayınlandı.Bu alanda oluşturulan komisyonun gece gündüz çalışarak ortaya koyduğu başarıdan dolayı çocuklarımız öğretmensiz kalmayacak.

   Yaklaşık 250 Ücret Karşılığı Öğretmenin alındığı bu atamanın sonucunu aşağıdaki link'e tıklayarak öğrenebilirisiniz.

http://viransehir.meb.gov.tr/



24110 kez okundu

Yorumlar

Tarafsızlık     17/09/2011 17:33

Sayın Yağmur Yağıyor Rumuzlu Okuyucumuz. Daha önceleri hakaretvari bazı mesajlarınız bize ulaştığı için yayınlamadık. Son zamanlarda ki mesajınız eleştirel olduğu içinde yayınladık. Biz sizin hangi düşünceye sahip olduğunuzu bilmiyoruz ama sizin eleştiri hakkını kullanırken daha önceleri kullandığınız uslüp devam ettiği sürece yine yayınlamayız. Ayrıca Bize mesaj gönderen halkımızın hangi düşünceye sahip olduğunu hiç dikkate almıyoruz. Eğer yapılan eleştiriler yapıcı ise yayınlarız. Bu her kes için geçerlidir. Sizden ve diğer okuyucularımızdan da bir beklentimizde lütfen bildiğiniz konular ile ilgili eleştiri yapın. Bu konuda bizde okuyucularımızdan dertliyiz. Olur olmaz konuda sırf eleştiri yapıyorum diye hakkımız da nice mesajlar geliyor. Bunuda dikkate alırsanız sevinirim. Saygılarımızla
Misafir - Editörden

taraf     17/09/2011 17:29

Başka yerde veli kadrolu öğretmeni bile beğenmıyor öğrencime yararlı olamıyor diye ya öğretmen değişitiriyor yada okul bizde ise turkçe konusmasını bilmeyen herkesi öğretmen yapıyorlar o adam o öğrencilere ne verecek ne kazandıracak sonrada doğu başarısız diyorsuzunuz adam akıllı öğretmen vermıyorsunuz ki başarılı olsun.Bu Hukumet diğer alanlarda çok başarılı ama iş eğitime gelince iflas etmiş durumda her sene bir bakan değistırıyor gelen bakan ya brokrat yada avukat kardeşim bu işi bilen birine vereceksin seçim öncesi 60 bın atama yapıyorsun seçimden sonra 300 bın kısı sınava gırıyor sen 11 bın atıyorsun bu rezalet değilde nedir.
Misafir - yağmur yağıyor

     17/09/2011 15:50

valla arkadaşım, bu viranşehir artık viranşehir degil ak parti artık hücrelerimizde cirit atıyor. meb şikayet edeceğim diyorsun. yahu hesabına geldiğinde herşeyi bilen bu akil akpli adamlar niye bu viranşehirin ücretli köleliği görmüyor. bakıyorum 400 öğretmen atanmış acaba yeni yapılan okullara yetiyormu bu atama. yine 500-600 ücretli eleman alınacak türkiye haritasından herkes var viransehirde. çünkü burası sahipsiz olması isteniyor. çocuları yanlış yetiştirilsin büyükleri gibi asi olmasın nasıl olsa kimse gık çıkarmaz diyor ve devam ediyor
Misafir - bir viranşehirli

torpil yuvası meb     14/09/2011 23:21

Gece gunduz falan çalışmadılar sayın gazeteci.Çoğu Eğitim fakultesi mezunu bile olmayan torpilliler telefonla işlerini halettiler hepsi merkeze alındı.Eğitim fakultesi mezunu öğretmen arkadaslarımızda ucra koylere verıldı alacakları zaten 700-800 birde 250 yol parası verecekler.anlayacağın bu mebin dini imanı yok ordaki herkes adam kayırmakta .Eğer oyle olmasaydı sonuçları liste halinde verirdi.Bakalım kim nereye gitmiş.ama oyle yapmadılar kimin nerde olduğundan kimsenin haberi olsun istemıyorlar.Ben gerekli araştırmayı yapacağm eğitim fakultesi mezunu olmayıpta merkeze atanan herkesi belirleyip belirli haber merkezlerine ihbar mesajı gondereceğim.Basbakanlığada yazacağım bakanlıktan çektiğimiz yetmıyormus birde bu memurlardan çekıyoruz.
Misafir - yağmur yağıyor

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası