• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam518
Toplam Ziyaret12912358

Fındıktan dönünce şok oldular

 

 

     Ordu'ya fındık toplamaya giden 9 kişilik aile, okulların başlayacak olması nedeniyle döndükleri Viranşehir'deki evlerinin yandığını görünce şoke oldu.

    Yangında kullanılamaz hale gelen eşyalarını gören tarım işçileri gözyaşı dökerken, itfaiye ve polis ekipleri kasıtlı olarak çıkarılan yangına ilişkin soruşturma başlattı.

     

 

 

 

      Viranşehir'in Azadiye Mahallesi 462'nci Sokak'ta yaşayan Mustafa Yüzağartan, eşi ve 7 çocuğu ile birlikte yaklaşık 3 ay önce tarım işçiliği yapmak üzere ilçeden ayrıldı. Aylardır tarlalarda çalışan Yüzağartan ailesinin fertleri, son olarak Ordu'da fındık topladı. Yüzağartan ailesi, yeni eğitim yılı nedeniyle çocuklarını okula hazırlamak için dün memleketlerine dönmek üzere Ordu'dan ayrıldı. Yüzağartan ailesi mensupları dönüş yolundayken, gece geç saatlerde Viranşehir'deki evlerinde yangın çıktı. 3 aydır kimsenin olmadığı evden alevlerin yükseldiğini gören komşuları durumu itfaiye ve polise bildirdi. Eve gelen itfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangının ardından eşyalar kullanılamaz hale geldi. Yapılan incelemede güvenlik güçleri, itfaiye raporu doğrultusunda tek katlı evin penceresindeki demir korkuluklardan birisinin eğildiği ve yangının kasıtlı olarak çıkarıldığını saptadı. Güvenlik güçleri, yangını çıkaran kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatırken, sabah saatlerinde ilçeye gelen Yüzağartan ailesi fertleri ise karşılaştıkları manzara karşısında şoke oldu. Yanan evlerini görünce gözyaşı döken ve kullanılamaz hale gelen eşyalarını dışarı çıkaran ailenin reisi Mustafa Yüzağartan, "Pencerenin önündeki korkuluk demirini eğip içeri girmişler. Evde 5 bin lira değerinde altınımız vardı, onu çalıp evi yakmışlar. Biz aylardır üç kuruş para kazanmak için tarlalarda eziyet çekerken, evimizden olduk" diye gözyaşı döktü.
Yüzağartan ailesinin fertlerini komşuları teselli etmeye çalışırken, güvenlik güçleri yangına ilişkin soruşturmasını sürdürüyor.

 



1539 kez okundu

Yorumlar

5 milyar altın     08/09/2011 17:55

5 bin tl lk altın çalınmış lafı yalan.
Misafir - yağmur yağıyor

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası