• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam267
Toplam Ziyaret12912107

Virgiad İftar Yemeği Verdi

 

       Viranşehir Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz “Farklılığımız zenginliğimizdir.” Dedi. Viranşehir Özel Baran Koleji bahçesinde Viranşehir Genç İşadamları Derneği (VİRGİAD) tarafından verilen iftar yemeğinde konuşan Kaymakam Yılmaz çok farklı kültürlere sahip insanı bir sofrada bir araya getirdiği için Dernek ve Okul yetkililerine teşekkür ettiğini belirterek farklılığımızın zenginlik kaynağı olduğunu söyledi.

      Özel Baran Koleji bahçesinde verilen ve 300 kişinin katıldığı yemekte konuşan ilçe müftüsü Abdulrakip Arslan Ramazan’ın önemine değinerek Türk, Kürt, Arap her türlü dilden ve farklı dinlerden insanların Ramazan ayı vesilesiyle iftar programlarında bir araya geldiklerini söyledi. Tüm dinlerin barış, kardeşlik ve dayanışmayı emir buyurduklarını ifade eden Müftü Arslan Allah’a hakkıyla bir kul olmanın yolunun da doğruluktan geçtiğini ifade etti.

     İran’lı Hafız Muhammed Said Tusi’nin Kur’an tilavetini gerçekleştiği iftar yemeğine Viranşehir Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Emniyet Müdürü Erkan Ünal, Belediye Başkan Vekili Nayıf Aslan, Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır daire amirleri ve işadamları katıldı. İftar yemeği esnasında Viranşehir Müftüsü Abdulrakip Arslan, Viranşehirli İşadamları İbrahim Direk ve Halef Halefoğlu Dünya Tv canlı yayına katılarak ilçedeki ramazan atmosferini anlattılar.  bizimgazete63.com



2346 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası