• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam317
Toplam Ziyaret12911710

Dün akşam gözaltına alınanların ifadesi ne göre arama yapıldığı öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

      

Viranşehir ilçesinde BDP İlçe binasına yapılan polis baskını sonra aramalar sona erdi. Baskına tepki gösteren BDP İlçe Başkanı Ferzende Ata : “Hiçbir güç bizi özgürlüğümüzden alıkoyamaz” dedi.

         Viranşehir’de saat 13.00 sıralarında Viranşehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil ve çevik kuvvet ekiplerinin yanı sıra özel harekât polislerince baskın düzenlendi. Viranşehir cumhuriyet savcılığı izni ile yapılan aramanın nedeni olarak dün gece gözaltına alınan kişilerden birinin BDP ilçe binasında Molotof eğitimi gördüklerini söylediği iddia edildi. Kışla mahallesindeki BDP İlçe binasını ablukaya alan polisler parti binasına kimseyi yaklaştırmadı. Polisin BDP ilçe binası yanında oturan kişilerin evlerine bile gitmesine izin vermediği gözlendi. Olayı Duyan BDP İlçe Başkanı Ferzende Ata, Viranşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun ve partililer ilçe binasına geldiler. Polis Dadaş ekiplerini çağırarak binada kaçak elektrik olup olmadığını da denetledi. 5 saat süren aramaların ardından polis ilçe binasında afiş, poster ve bilgisayar çıktılarına el koyarak ayrıldılar.

        Polislerin binadan ayrılmasının ardından bir konuşma yapan BDP İlçe Başkanı Ferzende Ata : “Bu baskın çok barbarca bir baskındı. Biz siyasi bir partiyiz. Kimseye burada Molotof dersi vermiyoruz. Amaçları bizi yolumuzdan yıldırmak. Fakat bizler mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz ve özgürlüğümüz çok yakındır” diye konuştu.  bizimgazete63.com

 

 



2218 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası