• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam197
Toplam Ziyaret12912037

Edinilen bilgiye göre İHH insani yardım vakfı Viranşehir’de ki susuz köylerde araştırma yapıyor.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

     İHH Viranşehir gönüllüsü ve Gazze(Mavi Marmara) gazisi Eyyup Yaşar ünde bir ekip Viranşehir’in kuzey tarafında bulunan Karınca köyüne bağlı mezralarda araştırma yaptılar. Sadece Afrika ülkelerinde değil Viranşehir’de de susuz köyün olduğunu öğrenen İHH burada Eyyup Yaşar aracılığı ile Karınca köyü ve buna bağlı Minare, hisar, Arapdere ile Eski Demirci mezralarında araştırma yaptı. Durumu yerinde inceleyen Yaşar hazırlayacağı raporu İHH genel merkezine gönderecek. İHH yönetim kurulunun alacağı karar doğrultusunda da su kuyusu açılıp açılmayacağına karar verilecek. Eyyup Yaşar’’Çalışmalarımızı tamamladık. Gerçekten çok müthiş manzaralar ile karşılaştık. Halk adeta susuzluktan kırılıyor. İnşallah hazırlayacağımız raporu İHH genel merkezine gönderdikten sonra burada bir veya birkaç köye merkezi bir yerde kuyu açılır’’dedi.

     Köylülerin yoğun ilgi gösterdiği ekip bazı köylerde içilen sudan dolayı gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Son derece sağlıksız bir şekilde içme suyu olan köylüler şimdi yardım bekliyor.  bizimgazete63.com



3124 kez okundu

Yorumlar

Kanayan Yaramız     22/07/2011 21:45

Yıllardır siyasilerin seçim zamanı hatırladığı ve bu zamanlarda sürekli tutmadığı sözler verdiği bu halkımızın,ne tür iptidai şartlarda yaşadıklarını belki sizlerin yardımıyla tüm halkımız görmüş olur.Bu çağda bu tür manzaralarla karşılaşan jet sosyetemiz ve siyasilerimiz vijdana gelirde kanayan bu yaramıza bir nebzecik olsun kendi vijdanlarını tatmin amacıylada olsa merhem olmaya çalışırlar.Defalarca müracatlar olmasına rağmen( sağlıksız ortamda hem insanlar hemde geçim kaynakları olan hayvanları bu kaynaklardan su ihtiyaçlarını karşıladıklarını bildirmemize rağmen) çözüm üretmeyen yetkililer acaba bir defa olsa buralardan hem kendileri hem çocukları için su alırlar mı?
Misafir - Aslan Çuvanlıoğlu

su kuyusu     19/07/2011 19:56

haberde geçen bu cümle dikkatimi çekti. "Gerçekten çok müthiş manzaralar ile karşılaştık. "
Misafir - mehmet afgan

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası