• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam48
Toplam Ziyaret12909382

Beraat gecesi Viranşehir'den Canlı Verilecek

 

 

       Edinilen bilgiye göre 15 Temmuz da kutlanacak olan Berat Gecesi için Dünya TV Viranşehir'den canlı yayın yapacak. Kutlanacak olan Berat gecesinde Viranşehir Müftülüğünce davet edilen Dünya TV kanalı buradan mevlit programını 52 ülke geneline canlı bir şekilde aktaracak. Tepret camisinde yapılacak mevlit programı için hazırlıklar devam ediyor. Mevlit programı öncesinde İlçe Müftülüğünce gelecek vatandaşlara akşam yemeği ikram edilecek. Tepret Cami avlusunda ki yemek programından sonra Berat gecesi özel mevlit programı TÜRKÇE, KÜRTÇE VE ARAPÇA olarak verilecek.

      Üç dilde ilahilerinde okunacağı programa birçok davetlinin de katılması bekleniyor. Konu ile ilgili İlçe Müftüsü Abdulrakip ARSLAN’’ 15 Temmuz’da idrak edeceğimiz Beraat gecesi dolayısıyla Dünya TV kanalını şehrimize davet ettik. Buradan okunacak mevlidi 52 ülkeye canlı olarak sunacaklar. Ayrıca aynı gün Müftülüğümüzce gelecek konuklara akşam yemeği ikramımız olacak. Bu programımıza bayan kardeşlerimizde gelebilir, onlara da yer ayırdık. İnşallah geceye yakışır bir şekilde kutlama programımız yapılacak’’dedi. Program için tüm hazırlıklar yapılmaya başlandı. Program için hummalı bir çalışma içine giren Müftülük personeli herhangi bir eksiğin yaşanmaması için azami bir gayret sürdürüyor.

  58 İMAM ATANDI: Bu arada Viranşehir’e atanan imam sayısı da 58’e ulaştı. Bu Ramazan ayında başta köylerde olmak üzere herhangi bir eksiğin yaşanmaması için tüm hazırlıklar da tamamlanmış durumda. Atanan İmamlar ile bütün camilerde teravih namazı ve diğer ibadetler eksiksiz bir şekilde yapılacak.

 bizimgazete63.com



2722 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası