• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam193
Toplam Ziyaret12912033

Viranşehir Derneği Bedriye'ye GÖZ oldu

    Kurulduğu günden bu yana yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kuran Viranşehir Derneği bu defada Bedriye Atçı adında ki kız çocuğunun gözlerinin açılmasına vesile oldu. Şimdiye kadar yüzlerce yetimi giydiren, binlerce aileye gıda yardımı yapan ve kimsesizlere sahip çıkan Viranşehir Derneği yaptığı bu yardım ile adeta Bedriye Atçı’ya ‘’GÖZ’’ oldu.

      Bedriye atçı’nın babası Ali Atçı’’Kızımın gözlerinden biri tamamen kör diğeri de zayıf görüyordu. Kızımın bu durumu beni çok üzüyordu. Onu ameliyat edecek imkanımda yoktu. Allah Viranşehir Derneğinden razı olsun onlar sahip çıktı. Onu İstanbul’a uçakla götürüp getirdiler. Sonunda orada ameliyat oldu ve görmeyen gözü şu anda açılmış oldu. Allah Viranşehir Derneğinden razı olsun’’dedi.

      Bedriye Atçı ise’’Göz bir insanın hayatı demek, ben bundan dolayı çok sıkıntı çektim. Allah Viranşehir Derneğinden razı olsun bana yardım ettiler ve görmeme vesile oldular’’dedi. Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş ise’’Bedriye’nin durumu bizi de çok üzüyordu. Önce gerekli araştırmalarımızı yaptık. İstanbul’a götürdük. Burada muayeneden sonra ameliyat için gün aldık. Ameliyat günü tekrar İstanbul’a götürdük. Şu anda çok gözlerine kavuştu’’dedi. Baba Ali Atçı kızının görmesinden dolayı Mevlit okutarak ikramlarda bulundu. bizimgazete63.com



2365 kez okundu

Yorumlar

teşekür     07/10/2011 15:36

ALLAH RAZI OLSUN MÜSLÜMAN KARDEŞİNİZİN SIKINTISINI GİDERDİNİZ ALLAH TA SİZİN SIKINTINIZI GİDERDİNİZ
Misafir - mustafa demir

ALLAH EBEDEN RAZI OLSUN     07/07/2011 13:40

Viranşehir Derneği ....Üstünde düşünülmesi gereken bir dernek.....Bir dernek ne yapmalı nasıl olmalı diye düşündüğümüzde karşımıza çıkan isim//Bu yararlı faydalı çalışmaların devamını dilerim bu noktada hayırların yerine ve ihtiyaç sahiplerine ulaşması noktasında köprü olan Derneği bence maddi anlamda desteklemek bağışlarda bulunmak gerek diye düşünüyorum.Hayır sahiplerinden ve bunları yerine ulaştıran Viranşehir Derneğinden Allah razı olsun.Allah kabul eylesin.
Misafir - Mehmet

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası