• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam555
Toplam Ziyaret12910526

Viranşehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığının

    

        Viranşehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığının geçen Cumartesi günü seçimi yapıldı. Marangozcular ve sanayiciler odası toplantı salonunda yapılan seçime tek aday olarak katılan Mehmet Atalay tekrar başkanlığa seçildi.

    Seçimden önce 35 yıllık emeği olan sanayi çalışanlarına birer plaket verildi. Abdulaziz Usluer, Ahmet Kaya, M.Salih Çağıran, Abdulkadir Tepret, Çuço Akbulut, Muhyeddin Ercan, Şükrü Dodukanlıoğlu ve Mahmut Çuhadar plaket alan isimlerdi. Bu törende bir konuşma yapan Marangozlar ve Sanayiciler Başkanı Halil Boğa emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti. Daha sonra seçime geçildi. Yapılan seçim sonunda Mehmet Atalay tekrar Başkanlığa seçildi. Atalay yaptığı konuşmada’’Bir yıldan beridir görev başındayız. Bu çerçevede özellikle yeni sanayi sitesi yapımı için çok yol kat ettik. İlk etapta bize tahsis edilen 193 dönüm arsanın 83 dönümü imara açıldı.

     Fakat bunun yeterli olmadığını gündeme getirdik. Bu uyarılarımızı dikkate alarak çözüm üreten Sayın Bakanımıza, Belediye Başkan Vekilimize, Mal müdürlüğüne ve emeği geçen tüm birimlere şahsım ve Yönetim kurulu adına çok teşekkür ederim. En kısa zamanda 193 dönümün tamamının kullanılabilir hale getirilmesi hem halkımız hem de sanayicimizin menfaatinedir. Bize destek veren tüm sanayici kardeşlerimize de teşekkür ederim’’dedi. Seçime katılan konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.     



4624 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası