• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam422
Toplam Ziyaret12903199

Eski Danıştay Başkanı Mustafa Birden, Arslan'ın olay anında tekbir ya da slogan attığına şahit olmadığını açıklayarak, Tansel Çölaşan'ı yalanladı.

 

 

        Şimdi gözler Çölaşan'da. Çölaşan bu yalanı neden söyledi? Bu yalanla neyi amaçladı? Çölaşan'dan hesap sorulması isteniyor.

 

Danıştay saldırısının mağdurları 5 yıl sonra ilk kez ifade verdi. 2. Daire üyeleri olay anındaki konumlarını ve tetikçi Alparslan Arslan'ın nasıl ateş ettiğini heyecanla anlattılar.

"Şikayetçiyim." diyen eski Danıştay Başkanı Mustafa Birden, davaya müdahil olmak istediğini söyledi. Birden, Arslan'ın olay anında tekbir ya da slogan attığına şahit olmadığını belirterek, Tansel Çölaşan'ı yalanladı.

ÇÖLAŞAN'IN O PROVOKATİF SÖZLERİ

Dönemin Danıştay Başkanvekili Tansel Çölaşan, saldırıdan dakikalar sonra henüz barut kokusu bile havadayken "Bunlar türban kararından ötürü... Bu sadece Danıştay'a yapılan bir saldırı değildir, lanetlemek yetmez. Toplumsal mutabakatı bozanlar suçludur. Onlar kendilerini biliyor" açıklaması yapmıştı.

Hükümete yönelik sert muhalefetiyle bilinen Gazeteci Emin Çölaşan'ın eşi Tansel Çölaşan, Arslan'ın 2. Daire Başkanı Mustafa Birden'in odasına girerken tekbir getirdiğini, ateş ederken de “Allah'ın elçisiyiz, askeriyiz, türban kararının cezasını çekeceksiniz.” dediğini söylemişti.

Bizzat olayın canlı şahidi ve mağduru olan Birden ifadesiyle, Çölaşan'ın bu ifadelerini yalanlamış oldu.

YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Nitekim, Danıştay ve Cumhuriyet gazetesine yönelik saldırılara karıştığı gerekçesiyle yargılanan Ergenekon Terör Örgütü tutuklusu Osman Yıldırım, Danıştay saldırısında Danıştay Başkanvekili görevinde bulunan Tansel Çölaşan'ın, Danıştay suikastını yapanlarla ilişkili olduğunu iddia ederken, ülkede kaos çıkarmak adına barda içki içen, okuma-yazma bilmeyenlerin gözaltına alınarak dinci ilan edildiğini söylemişti.

ÇÖLAŞAN'DAN HESABI SORULSUN

Şimdi gözler Çölaşan'da. Tansel Çölaşan bu yalanı neden söyledi? Bu yalanla neyi amaçladı? Çölaşan'dan hesap sorulması isteniyor.

Habervaktim.com



1346 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası