• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam152
Toplam Ziyaret12911992

İLÇE BAŞKANLARI GAZETEMİZE KONUŞTU

 

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI CELALEDDİN SAYAN

 Başta Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın, Sayın Bakanımız Faruk Çelik’in, Milletvekilimiz Sayın Mehmet Akyürek’in desteklerine, Viranşehir halkının bize gösterdiği teveccühe, İlçe Yönetim Kurulunun, Gençlik Kollarının, Kadın Kollarının, İl Genel Meclis Üyelerinin ve Belediye Meclis üyelerinin özverili çalışmalarına Şahsım ve İlçe Teşkilatı adına çok teşekkür ederim. Elde ettiğimiz bu başarı Viranşehir halkının bize olan güvenini göstermiştir. İnşallah bu seçim Viranşehir’imize, Şanlıurfa’mıza ve Ülkemize hayırlara vesile olur. Bu saatten sonra Sayın Başbakanımızın dediği gibi ‘DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM’’

 

CHP İLÇE BAŞKANI REMZİ TAYLAN

      Ortaya çıkan bu sonuç Viranşehir’e Şanlıurfa’ya ve Türkiye’ye hayırlı olsun. Partimiz Türkiye geneli oyunu artırmıştır. Bu durum bundan sonrası için ümit verici olmuştur. Bölgemizden Milletvekili olarak seçilen tüm adayları da kutluyorum. Kendilerine başarılar diliyorum. Bundan sonra yapacakları çalışmaları da yakından takip edeceğimi bildiriyorum. Bu seçimde emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum.

 

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI KERİM ETLİ

       Seçim İlk önce ülkemize hayırlara vesile olur İnşallah. MHP 12 Haziran seçimlerine girerken maça 3 – 0 mağlup başladı. Bunlar; 1-MHP barajı aşamaz dediler, 2-Kasetlerle vurmaya çalıştılar, 3-AKP iktidarın tüm olanaklarını çok iyi kullandı. Bunlara rağmen Partimiz baraj altında kalmadı. İlçemizden Milletvekili seçilen Mehmet Akyürek’i kutluyor başarılar diliyorum. MHP İlçe Başkanı olarak ilçemizle ilgili hangi problem olursa olsun çözüm için biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bizler İlçemizi ve Ülkemizi karşılıksız sevdik. Hizmetlerin takipçisi olacağız.

 

BARIŞ VE DEMOKRASİ PARTİSİ İLÇE BAŞKANI FERZANDE ATA

      Bu seçimde hedefimize kısmen de olsa ulaştık. Mevsimlik işlerin dışarıda olması ki özellikle Şırnak Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, dezavantajımıza oldu. Ayrıca AKP’nin bizden fazla oy almasının bir başka sebebi Arap halkı kardeşlerimizin onlara destek çıkmasındandır. Bundan sonra Arap halkı kardeşlerimize gidip kendimizi anlatıp onların desteğini isteyeceğiz. Ayrıca bu seçimde sandık başkanlarının büyük çoğunluğunun Ak Partiye yakın olan mesela Eğitim Bir-Sen’den olması ve bu başkanların bize yakın olan köylere verilmesini manidar karşılıyorum. Arapların köylerinde seçimde hiç fire olmaması da bana manidar geliyor. Oysa ki bizim köylerde seçimde tek tek yoklama yapıldı.   

 

SAADET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI YASİN KURT

     Bu seçim tüm İslam alemine hayırlı olsun. Halkın tercihine saygılıyız. Partimiz birçok olumsuzluklara rağmen seçimde başarılı olmuştur. Bize oy veren ve vermeyen tüm halkımızdan ALLAH razı olsun diyoruz. Milletvekili seçilen adaylarımıza da başarılar diliyoruz. Özellikle size göstermiş olduğunuz tarafsız yayın ilkesi sebebiyle çok teşekkür ediyorum.

 

 

HAS PARTİ İLÇE BAŞKANI AHMET ÇINAR

 Yeni bir parti olmamıza ve ilk seçimimiz olmasına rağmen partimiz bu seçimde başarılı olmuştur. İlçe teşkilatı olarak Partimizi burada kurduktan hemen sonra seçim çalışmaları başladı. Dolayısıyla bir nebze de olsa hazırlıksız yakalandık. Buna rağmen halkımızın partimize vermiş olduğu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.



1673 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası