• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam74
Toplam Ziyaret12911068

12 Haziranda yapılacak Milletvekili genel seçimleri için partiler

   

      12 Haziranda yapılacak Milletvekili genel seçimleri için partiler çalışmalarını artırarak sürdürürken seçim bürosu da boş durmuyor. Daha önce Devlet Bakanı Faruk Çelik tarafından açılışı yapılan ve Ak Parti aday adaylarından olan Fethi Yıldırım, amcaoğlu Abdurrahman Yıldırıma ait seçim bürosu gece gündüz durmak bilmiyor. Sürece belirli bir ivme kazandıran seçim bürosunun gündüz ziyaretçileri çiftçiler, gece ziyaretçileri ise esnaf kesiminden oluşuyor. Gelen vatandaşlara soğuk, sıcak içecekler ikram ediliyor.

     Öğle zamanı ve akşam saatlerinde yapılan tavalar gelen konuklara ikram ediliyor. Buraya gelen konuklara daha sonra Ak Partinin propagandası yapılarak 12 Haziranda yapılacak seçim için oy isteniyor, partililerinde oy alınabilmesi için sistematik bir şekilde çalışması sağlanıyor. Görüşlerine başvurduğumuz Abdurrahman Yıldırım’’ Biz partimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Maddi ve manevi alanda imkanlarımızı kullanıyoruz. Gelen konuklarımıza ikramda bulunuyor, partimizin propaganda çalışmasını yürütüyoruz. İnşallah 12 Haziranda Ak Partimiz Şanlıurfa’dan zaferle çıkacaktır’’dedi.

    Öte yandan Eyup Nebi beldesinde açılan ve eski Belediye Başkanı  ve Ak Parti Aday adaylarından Mustafa Çiftçiye ait olan seçim bürosu ise belde halkına hizmet veriyor. Burada da parti çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği öğrenildi   



1781 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası