• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam10
Toplam Ziyaret12911403

BAKAN ÇELİK AÇIKLADI

    

 

       12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak seçimler çerçevesinde Devlet Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik Viranşehir’e geldi. 2. kez Viranşehir’e gelen Çelik bu gezisini Köy, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına ayırdı. Şehrin muhtelif yerlerinde bulunan seçim bürolarını açtı. Beraberinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek olmak üzere gittiği her yerde vatandaşın sevgi gösterisi ile karşılaşan Bakan Çelik, zaman zaman vatandaşların sorunları ile birebir ilgilendi. Eyup Nebi Beldesini de ziyaret eden heyet burada Cuma namazını kıldı, Eyup as kabrini ziyaret etti.

     HESABINI SORACAĞIZ: Burada halka hitap eden Çelik’’ 12 Haziran seçimlerinde oylarınızı iktidardan yana kullanın. Biz şu anda çalışma aşamasında olan bir proje üzerinde çalışıyoruz. Bunu tamamladığımız zaman Şanlıurfa ve İlçelerine 4 yılda 400 proje hayata geçirmeyi planlıyoruz. Hükümetimiz şimdiye kadar her türlü desteği verdi. Şanlıurfa’ya gönderilen 220 trilyon para Bursa’ya verilmedi ama Bursa güllük gülistanlık. Nedenini bulup bunun hesabını mutlaka soracağız’’dedi. Sözü özgürlükler konusuna getiren Çelik’’Biz ülkemize özgürlükler gelsin diye kapatmayı bile göze aldık ama özgürlükten dem vuranlar Anayasa paketi hazırlanırken ortalıkta gözükmediler. Kimin ne olduğu böylece ortaya çıktı’’dedi.

     Daha sonra Viranşehir merkezine gelen Çelik, Akyürek ve beraberinde ki heyet Sanayi sitesine geçerek sanayi esnafının sorunlarını dinledi. Buradan yemeğe geçen heyet burada da boş durmayarak Sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile birlikte oldu ve onlarında sorunlarını dinledi. Daha sonra Programında olan diğer köy gezilerini yapan Çelik Viranşehir’den gece 22.00 sıralarında ayrıldı. bizimgazete63.com



1594 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası