• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam107
Toplam Ziyaret12912715

Viranşehir’de faaliyet gösteren 18 tane sivil toplum kuruluşunun

 

 

        Viranşehir’de faaliyet gösteren 18 tane sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek meydana getirdiği Viranşehir Sivil Toplum Platformu(VİSTOP) gün geçtikçe büyüyor ve genişliyor. Platform dönem sözcüsü ve Eğitim Bir-Sen ilçe başkanı Ahmet BİLEN’İN verdiği bilgiye göre Platform olarak öteden beri ilçe sorunlarına duyarlı ve bu anlamda yapılması gerekenleri yakından takip ederek adımlar atan sivil toplum kuruluşlarının Platformda yer alması konusunda girişimlerinin olduğunu, yakın zamanda da birkaç sivil toplum kuruluşunun daha Platforma davet edildiğini kaydetti.

      Bunlardan Viranşehir Eğitim Gönüllüleri Derneği, Viranşehir Öğrenci Derneği, Gap Spor Kulübü,  Göl Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Birlik-Haber-Sen platforma katılma kararı aldı. V.Şehir Eğitim Gönüllüleri Derneği başkanı İsmail İPER, Vistop’un şimdiye kadar önemli süreçlerde görev aldığını, ilçe sorunları konusunda yaptıkları faaliyetleri ile göz doldurduğunu, eğitim alanında ciddi adımlar atılması gerektiğini ve kendilerinin de bu platformda bulunmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi. Gap Spor Kulübü başkanı Ahmet SAÇIKIRMIZI ise, daha katılımcı ve zengin bir kadro ile Viranşehir’deki sorunların rahatlıkla çözülebileceğini, bu konuda ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.



1972 kez okundu

Yorumlar

v     27/05/2011 19:43

kusura bakmayın ama şimdiye kadar vistop ne yapmış adı sivil toplum örgütü ama siyasetten vakit bulamıyorki başka işlerle uğraşsın
reşat ekinci

Tebrik     25/05/2011 17:38

Viranşehir de bulunan en geniş katılımlı platform olan Vistop'u çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Meydanlarda çok fazla görünmeden atılması gereken adımları attıklarına inanıyorum. Şov peşinde olmadıklarına ve hizmeti esas aldıklarına da inancım tamdır. Yapılması gerekenleri bir takım makamları işgal edenler yapmalı değil miydi? Kendilerini kutluyorum.
Misafir - MİSAFİR

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası