• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam407
Toplam Ziyaret12912247

Konu ile ilgili açıklama şöyle:

 

 

        İHH İnsani Yardım Vakfı olarak Şanlıurfamızdaki 20 yetime sponsor olduk. Çok mağdur olduklarını tespit ettiğimiz ve işlemlerini tamamladığımız bu 20 yetimimizin annelerin/velilerinin hesaplarına üç ayda bir 210 TL yatırıcağız. Yani her bir yetimimize(kutsal emanetimize) her ay 70’er TL ödemiş olacağız. Urfa Merkez mahallelerden 16, Suruç ilçemizde ise 4 yetime aylık bağladık.  İnşallah önümüzdeki günlerde bu sayımızı 50’ye çıkarmış olacağız. Bu yetimlerimizi belli peryotlarla ziyaret edip ilgilenmeye çalışacağız. Dertlerine bir nebze de olsa İnşallah derman olacağız.

 

      Yüce ALLAH, fakirlere, muhtaçlara, kimsesizlere, öksüz ve yetimlere yardım etmeyi ısrarla emretmiştir. Öyle ki zerre miktar inancı olan kimseler, bu emirlere kayıtsız kalamaz. Çevremizdeki insanlar(kardeşlerimiz) bu derece mağdurken rahatça yiyip içemememiz lazım. Toplumsal duyarlılıklarız gittikçe köreliyor. Yeniden silkelenip asli görevlerimize dönmemiz gerekiyor.

Allah(cc) bir Ayeti kerimede şöyle buyurmaktadır.

"Eğer onlara verecek bir şey bulamayıp da Rabbinden bir rahmet aramak için yüzünü onlardan çevirmek zorunda kalırsan, bari onlara güzel bir söz söyle." (İsrâ/28)

"Dul kadınların ve yoksulların yardımına koşan kimse, Allah yolunda savaşan, bıkmadan gece namazı kılan ve devamlı oruç tutan gibidir" (Hadisi Şerif). Biz, Allah Resulu’(SAV)’in bu hadisine mazhar olmak istiyoruz.

      Biz Şanlıurfa İHH Gönüllüleri olarak önceki ay Şehrimizdeki 75 yetimimizi sevindirmiştik ayrıca  Suruç İlçemizde de 40 yetimi sevindirme programı yapmıştık. Bu yardım çalışmalarını yaparken kişilerin düşüncelerine asla ve asla bakmıyoruz. Tek bir kriterimiz vardır;  o da gerçekten mağdur mu değil mi?

      Bu çalışmalarımızda her türlü fedakarlığı yapan gönüllü arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve Her iki dünyada da huzurlu olmalarını Yüce Mevladan niyaz ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.

 

     Bu ve benzeri yardım faaliyetlerimiz hayırseverlerin destekleriyle inşallah devam edecektir

 

Saygılarımla…

 

16 Haziran 2011 - Şanlıurfa

 

Behçet ATİLA

İHH İnsani Yardım Vakfı

Şanlıurfa İl Koordinatörü

0535 498 39 12

 



1838 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası