• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam37
Toplam Ziyaret12911877

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek

   

 

 

          Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar günde 4 saat esnaf, 6 saat köy, 2 saat sivil toplum ve 3 saatini mahalle gezilerine ve 3 saatini seçim bürosuna ayıran Akyürek geçen Cumartesi gününün tamamını Ceylanpınar ilçesine ayırdı. Ceylanpınar’a gelişinde İlçe Başkanı Abdulgani Alkış ve partililer tarafından coşku ile karşılandı. Burada birçok esnafı gezen Akyürek daha sonra Ceylanpınar eski Belediye Başkanı M.Sait Atillayı ardından Ak Parti Eski İlçe Başkanı Mehmet Kahramanı ziyaret etti.

      Yapılan ziyaretlere Viranşehir Ak Parti 2.Başkanı İbrahim Çapa ve Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulgani Alkışta katıldı. Parti binasında yapılan konuşmada Mehmet Akyürek’’Yepyeni bir dönemin başlangıcındayız. Bembeyaz bir sayfa ile başlayacağız, size söz veriyorum, gecemizi gündüzümüze katıp sorunlarımızı çözmeye gayret edeceğiz. Sayın Bakanımızın ziyareti sırasında gördüğünüz gibi yerinde çözüm arayacağız. 15 Mayıs’ta bütün köy yollarımız asfaltlanmaya başlanacak.

     Elektrik sorunumuzun üzerine gidiyoruz ve çözüm noktasında varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz. Eğitimden Sağlığa ne kadar sorunumuz varsa hepsi zaman içinde çözülecek. Çünkü Sayın Başbakanımızın bu konuda talimatı var’’gidin ve sorunları çözmeye başlayın, kapı kapı dolaşın vatandaşın dertlerini dinleyin çözüm bulun’’dedi. Biz çözüm için buradayız. Bizimde sizden bir isteğimiz var. 12 Haziranda yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde tüm desteğinizi istiyoruz. İnşallah 12 Milletvekili çıkarır güçlü bir şekilde Şanlıurfa’yı temsil ederiz’’dedi. Akyürek daha sonra yaklaşık 10 köyü ziyaret edip vatandaşın sorunlarını not aldı ve onlardan da destek istedi. Ceylanpınar’ın Esnaf ve Köylü kesiminin büyük bir bölümü ile daha önceden tanışan Akyürek’e Ceylanpınar halkının sevgisi büyük oldu.   bizimgazete63.com



1566 kez okundu

Yorumlar

SLM     14/05/2011 12:39

SAYIN MEHMET BEY VE çapa sadeten akp ye mi geçtin niye ne oldu ki sadete dünya menfatmış ya
Misafir - MİLİ

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası