• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam527
Toplam Ziyaret12903304

Hadi Kutlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi

   

   

      Hadi Kutlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi kendi bünyesinde öğretmen ve öğrencilerden oluşan yazar kadrosuyla ‘Hanımeli’ adlı bir dergi çıkardılar. Oldukça beğeni toplayan dergi için Kız Teknik Öğretim Genel Müd.Yrd. ile İl Milli Eğitim Müdürü Hanefi Şahin bizzat Okul Müdürü Alican Halefoğlunu telefonla arayarak tebrik ettiler. Okul Müdürü Alican Halefoğlu da dergi hakkında bilgi verirken’’Hanımeli bir dergidir.

    Viranşehir Hadi Kutlu Kız Teknik ve Meslek lisesi öğrencilerinin dergisidir. Hayata tutunmak, hayallerinin gerçekleştirmek, hedeflerine ulaşmak için okuyan öğrencilerin dergisidir. Bende varım, diyen; kendini, duygularını,düşüncelerini ifade etmek isteyen öğrencilerin sesi, soluğudur. Moda tasarımı yapan, Giyim Üretim Teknolojisi öğrencilerinin, bilgisayar programları yapan Bilişim Teknoloji öğrencilerinin, yarının büyükleri çocuklarımızı yetiştiren Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrencilerinin, etüt odalarında gece geç saatlere kadar ders çalışan Pansiyon öğrencilerinin, oyun oynamak için el ele tutuşan Uygulama ana sınıfı öğrencilerinin elidir Hanımeli Dergisi’’dedi.

     Öğrencilerin kendi branşlarında hazırladıkları araştırma, yazı, deneme vb. gibi konuları içeren dergi halkımız tarafından da oldukça beğenildi.  



2915 kez okundu

Yorumlar

BAK GÖRÜRSÜNÜZ     11/05/2011 10:11

ben de Ali Can Halefoğlu ve dergi ekibini tebrik ediyorum. sanki ilçede ilk dergiyi bu okul çıkarmış gibi lanse edilmiş.web sayfası başka okulların da dergilerini görsün selam
Misafir - viranşehirli

Tebrik     10/05/2011 18:24

Gerçekten harika bir çalışma bir okulun bu şekilde bir dergi çıkarması ve orada okuyan öğrencilerin kendilerini bu dergi sayesinde ifade etmeleri tebrik edilecek bir çalışma bende Başta Okul Müdürü Ali Can HALEFOĞLU ve idareci arkadaşlarını öğretmenlerini öğrencilerini kutluyorum ve başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum...
Misafir - Mehmet

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası