• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam356
Toplam Ziyaret12902700

Eskişehir'de CHP'li Tepebaşı Belediyesi'nin galerisinde açılan skandal serigi için BBP'liler harekete geçti ve suç duyurusunda bulundu...

 

 

      Eskişehir'de CHP'li Tepebaşı Belediyesi'nin galerisinde açılan sergide, cami ve başörtüsüne hakaret edilmesine gösterilen tepkiler devam ediyor. Büyük Birlik Partisi, sergi hakkında suç duyurusunda bulundu. 88 sivil toplum kuruluşu, Türk Ocakları Eskişehir Şubesi ve çok sayıda vatandaş olayı kınadı. Cuma namazından sonra bir grup BBP'li adliye önünde toplandı. Grup adına seçilen heyet, konuyla ilgili hazırlanan şikayet dilekçesini cumhuriyet savcısına sundu.

      Suç duyurusunun ardından açıklama yapan BBP İl Başkanı Namık Akdoğan, insanların istediği gibi düşünebileceğini, yaşayabileceğini ve konuşabileceğini; ancak asla başkalarının kişilik haklarına, inançlarına, görüşlerine karşı hakaret edemeyeceğini, küfür edemeyeceğini söyledi. Söz konusu fotoğraflarla İslam'a, Müslümanlara, camilere ve dindar insanların giyim kumaşlarına saldırıldığını belirten Akdoğan, şöyle dedi: "Değerlere yönelik aşağılık saldırılarda bulunmak kimsenin haddi değil. Bu sergiyi organize eden kişi veya örgütleri, bunlara yardımcı olanları kınıyoruz. İnsanların dini inançlarına ve yaşam tarzlarına karşı müdahalede bulunmak, onları küçük düşürücü hareketlerde bulunmak suçtur. Burada suç işlenmiştir. BBP olarak suç işleyenleri, yardımcı olanlar için cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduk. Hukuk nezdinde gerekenin yapılmasını istiyoruz."

"SANATÇI AYRIŞTIRICI OLMAMALI"
      Kentteki 88 sivil toplum kuruluşu adına açıklama yapan Eskişehir Demokrasi ve Özgürlük Platformu Genel Sekreteri Emre Balcı ise söz konusu resmi sergileyenleri, sergilenmesine vesile olanları esefle kınadıklarını söyledi. Balcı, şöyle konuştu: "Sanat ve sanatçı, yaşadığı toplumu değerlerini iyi bilmeli, saygı duymalı. Hangi görüş, düşünce ve inançtan olursa olsun ayrıştırma yerine hep birlik beraberlik, hoşgörü mesajı vermeli. Bu sergide gösterime sunulan söz konusu resimler inanan insanları rencide etmiştir."



1055 kez okundu

Yorumlar

     30/04/2011 20:27

SİYASETİ DİNLE YAPANLARI KINIYORUM
Abbas Mutlu

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası