• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam339
Toplam Ziyaret12902683

Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, 8, 5 yıllık AK Parti iktidarında milletin iradesine sahip çıktıklarını

 

 

 

 

 

 

 

 

       Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, 8, 5 yıllık AK Parti iktidarında milletin iradesine sahip çıktıklarını belirterek, "Yapılan en önemli Hadise milleti iktidar yaptık, millet iktidar oldu" dedi.

     Viranşehir Cumhuriyet Meydanı'ndaki, mitinge AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Devlet Bakanı Faruk Çelik, Mehmet Akyürek,  Zeynep Müjde Sakar, Bekir Eren, Abdülkerim Gök, Yahya Akman, Abdülkadir Emin Önen, Mahmut Kaçar, Halil Özcan, Zeynep Karahan Uslu, M. Kasım Gülpınar ve Seydi Eyyüpoğlu, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve çok sayıda partili katıldı.

     Viranşehir Cumhuriyet Meydanı'nda Viranşehir AK Parti İlçe Başkanı Celelettin Sayan ilk olarak konuşarak; “Ya Halkı temsil eden AK Partiye oy verecekleri veyahut karanlık güç odakları olan diğer partilere” oy verileceğini belirtti.

      Daha sonra Viranşehirli olan AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Akyürek selamla konuşması yaparak’’Bu Viranşehir için bir fırsattır bunu çok iyi düşünün ve değerlendirin, desteğinizi eksik etmeyin’’ dedikten sonra mikrofonu Bakan Çelik’e takdim etti. Çelik, halka hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının çalışmalarını anlattı.

       Şanlıurfa bölgesinin sorunlarının en kısa sürede aşılması için çaba harcayacaklarını bildiren Çelik, çalışmalarında insanı hedef aldıklarını ifade etti. Çelik, şunları kaydetti:  "8, 5 yıllık AK Parti iktidarında çok şeyler oldu. Esas önemli olan gerçekleştirdiğimiz en önemli Hadise milleti iktidar yaptık, millet iktidar oldu. Bu son derece önemlidir. Millet iradesine sahip çıktık. Milletin iradesi önceden itilip kalkılıyordu. Gerektiği zaman kenara itiliyor, gerektiği zaman vitrine çıkartılıyordu. Ama bizim dönemimizde millet öncelikli bir siyaset öne çıktı. Demokrasinin çıtasını yükselttik. IMF'ye avuç açan değil, IMF'ye eyvallahı olmayan bir Türkiye haline getirdik bu ülkeyi. Ayakta duramayan değil, dışarıya ta Ortadoğu'daki halklara, Uzak Doğu'daki depremlere, Afrika'daki mazlumlara yardım eden bir ülke haline getirdik Türkiye'yi. "  Devlet Bakanı Faruk Çelik, AK Parti'nin siyaset anlayışına da değinerek, "Laf üreten değil, bürokrasiye takılan değil, önümüzdeki dönem gaza basma dönemidir" dedi.

      Mitingten sonra Bakan Çelik Semerkant Viranşehir şubesinin açılışına katıldı. Burada ‘Bostan ve Gülistan’ adlı kitapları beğenerek satın aldı. Daha sonra Belediyeye geçerek nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye Başkan vekili Mehmet Burun konuklarını kapıda karşıladı. Buradan ayrılan Bakan Çelik ve beraberindekiler Yeni hal pazarı üstünde bulunan yemekhaneye geçerek Mehmet Akyüreğin onuruna verdiği öğle yemeğine katıldılar. Yemeğe yaklaşık 2000 kişi katıldı. Yemekten sonra İlçe Milli Eğitim binasına geçerek tüm muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi. Bu Toplantıya Ş.Urfa Valisi Nuri Okutan, İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve tüm birim amirleri katılarak adeta ‘Anında çözüm’ koridoru oluşturuldu. Toplantı yaklaşık 3.5 saat sürdü. Toplantıdan sonra Devlet Bakanı Faruk Çelik Ceylanpınar’a hareket etti.   bizimgazete63.com 



1689 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası