• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam67
Toplam Ziyaret12912675

12 Haziran Genel Seçimleri için start veren AK Parti Genel başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa 12’lerini de Şanlıurfa’ya göndererek çalışmalara başlamalarını istedi.

 

 

       Başbakanın talimatı sonrasında Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Asya Parlamenterler Asamblesi (APA) Türk Gurubu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, Şanlıurfa’da Seçim Bürosu hazırlıklarını tamamlamaya çalıştıklarını belirterek Devlet Bakanı Faruk Çelik ve diğer Milletvekili adaylarının da bugün Şanlıurfa’da olacağını söyledi.

     Şanlıurfalıların özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiklerini en iyi bilenlerden biri olduğunu belirten AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili A.Emin Önen, “Gerek Şanlıurfa ziyaretlerim ve gerekse Referandum nedeniyle il genelinde yaptığım gezilerde şehirlisinden köylüsüne, kadınından erkeğine hemen herkes Başbakanımızı sevdiğini ve kendilerine bol bol dua ettiklerini söylüyorlardı. Onun için herkesin sevdiği Başbakan için de olsa mutlaka AK Partiye oy vereceklerine inanıyorum. Zaten seçim sonrası yine tek başına iktidar olacak olan AK Partide Bakan olarak yer alacak olan Faruk Çelik ağabeyimizin Şanlıurfa’mıza gerçekten çok fazla katkısı olacaktır. Kimsenin kuşkusu olmasın. Sayın Bakanımız Faruk Çelik sayesinde şimdiye kadar yol, su, elektrik, okul ve daha birçok çözülemeyen, aksayan yada yarım kalan sorunlarımızın zaman içinde mutlaka çözüleceğine inanıyorum” dedi.

     Önen,  (20 Nisan 2011 Çarşamba) öğleden sonra Şanlıurfa’mıza gelecek olan Devlet Bakanı Faruk Çelik ile birlikte saat 15.00’te Kapalı Spor Salonunda aday tanıtım toplantısına katılacağını, daha sonra Vali Nuri Okutan ve Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret edeceğini söyledi. URFA OLAY

     A.Emin Önen, Bakan Çelik’in 21.30’da Kanal Urfa’da canlı yayına katılacağını ve 22.30’da da Polis Evinde değerlendirme toplantısı düzenleyeceğini belirtti.

 



1290 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası