• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam176
Toplam Ziyaret12902520

Viranşehir’de faaliyet gösteren 18 tane sivil toplum kuruluşunun

 

 

        Viranşehir’de faaliyet gösteren 18 tane sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek meydana getirdiği Viranşehir Sivil Toplum Platformu(VİSTOP) mutat olarak yaptıkları ve her ay bir üyelerinin ev sahipliğinde yaptıkları toplantılarının sonuncusunu geçen Çarşamba günü Viranşehir Derneği’nde gerçekleştirdi. Kurulduğu günden bu yana Viranşehir’in kangren haline gelen sorunlarına çözüm üreten VİSTOP, bu ayki toplantılarında yine bir takım sorunların üstüne gitti. Vistop dönem sözcüsü ve aynı zamanda Eğitim-Bir-Sen ilçe başkanı Ahmet BİLEN, Vistop gündem maddeleri ile ilgili gazetemize şu açıklamalarda bulundu:

         Viranşehir genelinde faaliyet gösteren ve dernekler masasında kayıtları bulunan çeşitli sivil toplum kuruluşlarının hepsinin tekrar Vistop’a davet edilmelerinin gerekliliğine inandığını belirten Bilen, süreç içerisinde katılmayanların tekrar davet edilmeleri için davet ekibi oluşturulduğunu ve kısa zamanda kendileriyle temasta bulunacaklarını söyledi. Viranşehir Diyarbakır karayolunun durumunun yakın takipte olduğunu, Eyüp Nebi ve yol üzerindeki diğer kavşakların kazalara davetiye çıkardığını, bunun için daha önceden Vali’den düzenleme yapılacağı ile ilgili söz alınmasına rağmen bir ilerlemenin olmadığını, bundan dolayı dört kişilik bir ekibin önümüzdeki günlerde tekrar Vali ve karayolları ile irtibata geçeceğini belirtti. Yatılı İlköğretim Bölge Okulunun(Y.İ.B.O) normal bir ilköğretime dönüştürülme gibi bir düzenlemenin yapılacağı ile ilgili çevreden alınan duyumlar üzerine yapılan araştırmada bunun yüksek bir ihtimal dâhilinde olduğu bilgisine varıldı. Yıllarca Viranşehir’i Türkiye’nin derecelerini çıkaran bu okulun eski konumunda kalması gerektiğini ifade etti.

       Her yönüyle Viranşehir için ve maddi imkânı olmayan öğrenciler için iyi bir fırsat kapısı olan bu okulu normal bir ilköğretime dönüştürmek bu imkânları tepmekle eşdeğerdir. Ve bunun için ne gerekiyorsa yapılması için müracaatta bulunacakları kararına vardık ve ısrarcı olacağız’’dedi.



1848 kez okundu

Yorumlar

spor     28/03/2011 21:42

çimsahanın yapılmasını kendilerine mal eden VİSTOP,U kınıyorum bu yapıldıysa başta 4 kulüp başkanı A.S.K.F, v.şehir belediye başkan vekilli hamdullah orman ve sayın mülki amirimiz erdoğan kanyılmaz ve ilçe spor ve gençlik müdürü a.latif şeğmusoğlunun idararesinde ve katkılarıyla yapıldı ve ilk adımıda atan şahıs benim kimse buna sahiplenmesin canlı tanıklarıda yaşıyordur taabi olarak sorunu gündeme taşıyabilirler ama bunu vistopun yaptığı anlamına gelmez . viranşehir,e katkısı olan her kesime saygımız vardır ama sahtekarlara olamaz v.şehir sahipsiz değildir yada size öyle gelmiştir çabalarınız sizi kapsamaktadır. başka insaların emeklerini çabalarını kendinize merdiven yapıp üste çıkamasınız biraz gerçekçi olun bizde sizleri alkışlayalım
mustafa etli

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası