• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam266
Toplam Ziyaret12911659

12 Haziran da yapılacak olan Milletvekili genel seçimlerinde şanlıurfa'nın bayan aday adayı

  

 

12 Haziran da yapılacak olan Milletvekili genel seçimlerinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adaylarında aynı zamanda Gazeteci-Yazar olan Dilek Çiftçi gazetemize açıklamalarda bulundu. Bayan kontejanından aday olan Çiftçi bu alan da en büyük adaylardan biri konumun da.

Dilek Çiftçi’ye ‘’

Eğer seçilirseniz Meclise başörtüyle mi yoksa başörtünüzü açarak mı gireceksiniz.diye yönelttiğimiz soruya karşılık Dilek Çiftçi şunları söyledi.

"Biz bu işe Bismillah diyerek girdik ve dedik ki hiç bir mevki makam Allah'ın emrinden üstün olamaz.Bu inancımızdan dolayı hangi makam için olursa olsun örtümden vazgeçemem.Allah yolundan cayarak bir makama talip olmaktan yine Ona sığınırım.Başörtüye gelince başörtü yahut diğer adı türban bizim inancımız ve kendi sınırımızdır.Böşörtü gibi bir mevzu da Allah ile kul arasına girmeyi kişisel haklara saldırı olarak görüyorum.Ve diyorum ki illa da Modern kadın olmak için kadını dini,ahlaki ve kültürel değerlerden soyutlamak gerekmez.Hepimiz birer rengiz.Renklerimizde bizim zenginliklerimizdir.Yine bizler bu toplumun ve sosyal hayatın gerçeğiyiz.Bu gerçeği göz ardı etmek çok büyük bir yanlış olur diye düşünüyorum...

sonrasında sözlerine devam eden Dilek Çiftçi,

Başörtü ve yahut modern adı türbanlı bayanları sırf başörtülü diye kadın haklarından mahrum etmek akıl karı değildir.Kadın haklarının ihmal edildiği bir toplumda da Başörtü sorunu elbette ki gündeme gelecektir. Çünkü Başörtü sorunu kadın sorunudur.Kadın sorunuda esasen bir demokrasi sorunudur.

Demokrasinin görevi ise hakları güvence altına alıp bu hakları savunmaktır.

Kadınlara uygulanan bu manevi mağduriyetin ve hak ayrımcılığın önüne geçmek için ise kadın hakları ve pozitif ayrımcılıktan tüm kadınlarımızın faydalanması ve hak eşitliğinin sağlanması gerekir.

Türkiyede bayan olarak bayanlarımızın % de yüzünü temsil ederken,tesettürlü bayan olarakta % 65'ni temsil edeceğimiz bayanlarımızın da siyasi temsilde söz sahibi olması için aday olduk.Amacımız siyasi temsilde ve meclis kürsüsünde kadınlarımızın ve Urfa'mızın sesi olmak.

Başörtü sorunun da Sayın Başbakanımızın samimiyetine tüm kalbimizle inanıyoruz.Yalnız "Başörtü sorununu biz çözüceğiz" diyen ve iktidar koltuğuna talip olan tüm siyasi partilerden de aynı samimiyeti ve hassasiyeti görmek istiyoruz"dedi.

Dilek Çiftçinin aday olup olmayacağı 11 Nisandan sonra belli olacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

      



2118 kez okundu

Yorumlar

slm     28/03/2011 23:26

bence çok güzel ve onur verici bişey inşallah amacınıza ulaşırsınız.selamlar
eslem güzelses

KİM TUTAR SENİ     24/03/2011 18:55

TÜRKİYEDE İŞALAH SEN TARİH YAZACAKSIN ABLACIĞIM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN
Misafir - FATMA

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası