• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam121
Toplam Ziyaret12909455

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Akyürek’den BİZİM GAZETE’YE özel açıklama

 

 

 

      AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Akyürek, “Viranşehir’de yaşayan biri olarak hem doğup,büyüdüğüm Viranhşehir’im, hem de Şanlıurfa’nın genelinin sorunlarını yakından biliyorum”dedi..

     Mehmet Akyürek, “İş hayatından sonra siyasette de Şanlıurfa’da farklı bir çizgi ortaya koyma adına Aday adayı oldum. Elbette nasipse Aday olacağız.”dedi…

    AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Akyürek süreçle ilgili yaptığı açıklamada, “Yıllardır yaptığımız işlerdeki başarılı çıkışımızı kamuoyu yakından biliyor. Ben iş yaşamından sonra siyasette de farklı bir çizgi ve vizyon ortaya koyma adına aday adayı oldum. Elbette müracaat sayısının ve AK Partiye olan büyük ilgi ve teveccühün farkındayız, nasipse de aday oluruz. Milletvekili olmam durumunda Şanlıurfa ve tüm ilçeleri için siyasette de elimden gelen tüm gayreti ortaya koyacağım” dedi.

    AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Akyürek, GAP’a dikkat çekerek, “Bu proje sadece Şanlıurfa’mız için değil bölge ve Türkiye’miz için hayati önem taşıyan bir projedir. Bölgenin gerçek anlamda kalkınması için hayati önem taşımaktadır. AK Parti İktidarımızın 2002 yılından bu yana GAP’a yaptığı yatırımlar ile başta Harran Ovası olmak üzere tüm bölgeye suyun gitmesi için yapmış olduğu çalışmayı kamuoyu yakından takip ediyor. Allah kısmet eder, aday olup, Milletvekili olursam GAP’tan tüm bölgenin istifade edeceğini herkes görecektir. GAP bizim olmazsa olmaz önceliklerimiz arasında olacaktır. GAP’la birlikte hem bölgemiz, hem Türkiye genelinde işsizlik sorunu da çözümlenmiş olacaktır. Ayrıca Şanlıurfa ili ve ilçelerinin ulaşım yolları da yine önceliklerimiz arasında olacaktır.” dedi.

      Viranşehir ve Şanlıurfa’da çeşitli sosyal sorumluluk faaliyetleri ve yatırımlara yıllardır öncülük etmesiyle bilinen AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Akyürek, “İş hayatımdan sonra siyasette de Bölgeme ve Türkiye’me hizmet adına bu yarışa girdim. Yılların birikimi ve tecrübeme güveniyorum. Başta Viranşehir olmak üzere Şanlıurfa’nın genelinde şahsıma ve Aileme gösterilen teveccüh nedeniyle hemşehrilerime de özellikle teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

 

TEMAYÜL YOKLAMALARI

     AK Parti Milletvekili Aday adayı Mehmet Akyürek Pazar günü yapılacak temayül yoklamasına da dikkat çekerek şu açıklamayı yaptı.

    “AK partinin temayül yoklamalarına, telefon anketlerine ve adayın geçmişi ve vizyonuna çok büyük titizlik gösterdiğini biliyorum. Diğer aday adayları gibi biz de bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Delegelerimizin gerekli teveccühü göstereceğine inanıyorum. Gidilen her bölgede şahsımıza ve Ailemize gösterilen yakın ilgi aslında bizim yıllardır doğru işler yaptığımızın teyidini görme açısından da bizi ayrıca mutlu etmektedir. Şimdiden şahsım için oy kullanacaklara da özellikle teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Akyürek, aday adaylık süreci içersin de tüm aday adaylarının kendi çalışmalarını sürdürmesinin AK Partiye farklı bir dinamizm kazandırdığına dikkat çekerek, “Şanlıurfa’daki bu güzel havanın 12 Haziran seçimlerine kadar devam  etmesini temenni ederek, tüm aday adayı kardeşlerime de ayrıca teşekkür ediyor ve hepsine bu zorlu yarışta içtenliğimle başarılar diliyorum” dedi.



2132 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası