• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam120
Toplam Ziyaret12911513

Kıymetli Basın Mensupları hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

           12 Haziran 2011’de yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Milletvekili aday adayı olmak için çalışmakta olduğum Viranşehir Devlet Hastanesi Müdürlüğü görevinden ayrıldım.

           AK Partiden milletvekili adayı olma sebebim fikir ve görüşlerimin AK Parti ile özdeşleşmesi, AK Partinin 8 yılı geçen iktidar süreci içinde Türkiye’nin en ücra köşesinde ve her alanda, sağlık, eğitim, ulaşım, yargı, demokratikleşme, kadın hakları, istihdam ve sayamayacağımız birçok alanda reformlar yaratmış ve ciddi gelişmeler sağlamış olmasıdır. Fakat bu gelişmelerden memleketimiz yeterince faydalanamamış ve birçok alanda geri kalmıştır. İnsanlarımız sesimi duyan yok mu misali avaz avaz bağırsa da sesini kimselere duyuramamış çaresizliğine boyun eğmiştir.

            İçinizden biri olarak bu memleketin ferdi olarak, hizmete susamış bir birey olarak AK Partinin bir üyesi olarak memlekete faydalı olabilmek için Milletvekili Aday Adayı oldum.

VİZYONUMUZ; Geleceğimiz olan gençlerin önünü açmak, kaliteli bir yaşam sürdürmek için eğitime yöneltmek, iş istihdamları sağlayarak işsizliğin önüne geçmek, kötü alışkanlıkların önüne geçmek, nicelikten çok niteliği aramak olacaktır.

             Neden AK Parti diye sorabilirsiniz. Görünen köy kılavuz istemez misali iktidarda olduğu süre içinde yaptığı icraatlara bakacak olursak, Türkiye yi nereden nereye taşıdığına şahit olacağız.

             Türkiye nin dünya ülkeleri arasında bir marka ve örnek gösterilmeye başlandı. Ekonomi, sağlık, eğitim, ulaşım, yargı, demokratikleşme, işsizlik, kişi başına milli gelir ve sayamayacağımız birçok alandaki gelişmeler AK Partinin takdire şayan başarılarıdır.

              12 Haziran 2011’de yapılacak seçimlerden sonra AK Partiyi zor bir süreç beklediğinin bilincindeyim. Yeni anayasa, yargı reformu, açılım çalışmaları gibi ciddi sorunlar bekliyor. Bu süreçte AK Parti kervanında bulunmak ve memleketime hizmet etmek için AK Partiden Aday Adayı oldum.

     Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Beni sabırla dinlediğiniz için teşekkür ediyorum…

 

 

                                                                              Kimya Muh: Arslan ÇİFTÇİ

                                                        Ak parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı 



1668 kez okundu

Yorumlar

Sn.Arslan ciftcinin adayligi     22/03/2011 16:47

Su an Houston Texas'ta bulunuyorum ve Arslan beyin adayligini cok olumlu buluyorum ilcemizin saygin ailelerinden birinin mensubu olmasi ve icinde bulundugu siyasi otoriteyle ilcemize cok yararli olacagini dusunuyorum.Kendisini okyanus otesinden destekliyorum...Saygilarla
Misafir - Huseyin

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası